WhatsApp právě oznámil zbrusu novou aktualizaci, která se většinou zaměřuje na komunity, což je funkce, která byla představena minulý rok. 

Ode dneška by uživatelé WhatsApp měli vidět několik změn, které usnadní správu a navigaci skupin. Jedním z důležitých doplňků zahrnutých do aktualizace je nový nástroj, který administrátorům poskytne lepší kontrolu nad jejich skupinovým soukromím. Účelem je poskytnout správcům možnost rozhodnout, kdo se může připojit ke skupině. Aktualizace dále umožňuje správcům kontrolu nad tím, kdo se může připojit, když sdílejí odkaz na pozvánku své skupiny nebo umožňují připojení jejich skupiny do komunity. 

Další vylepšení představené v nejnovější aktualizaci, která umožní uživatelům WhatsApp
aby snadno viděli společné skupiny. Od loňského spuštění se komunity v jejich skupinách exponenciálně rozrostly, takže je těžké se orientovat a najít ty, které vás zajímají.

Díky nejnovější aktualizaci mohou nyní uživatelé WhatsApp vyhledat jméno kontaktu, aby viděli jejich společné skupiny. Je to mnohem jednodušší, než se snažit zapamatovat si název skupiny, o které už víte, že ji sdílíte s přítelem. Pokud se nemůžete dočkat, až začnete tyto nové funkce používat, budete muset být trpěliví. WhatsApp oznámil, že tyto nové funkce začnou globálně zavádět během příštího týdne, takže může chvíli trvat, než se dostane ke všem. Na druhou stranu sociální aplikace naznačila ještě více nástrojů, které dále zlepší zážitek ze skupin jak pro administrátory, tak pro členy.

V souvisejících zprávách se očekává, že WhatsApp vydá další aktualizaci, která má snížit spam. Nová funkce, která uživatelům umožní ztlumit hovory od neznámých volajících, se nyní testuje a je k dispozici v beta programu. Všechny ztlumené hovory se objeví v Seznamu hovorů, ale nebude vás obtěžovat nikdo, koho neznáte, pokud to tak budete chtít.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno