Krátce po vykreslerenderech Galaxy Z Fold 5 jsme nyní obdrželi oficiální tiskový render nadcházejícího Galaxy Z Flip 5 a pokud jste hledali cenově dostupnější variantu, která vypadá skvěle, je to to, co budete chtít koupit.

Nadcházející skládací telefon Samsungu vypadá téměř ve všech ohledech identicky se svým předchůdcem, ale letos získáte navíc nádherný vnější displej, který bude plně funkční i s optimalizovanými aplikacemi od Googlu.

Render získali lidé z MySmartPrice a sdíleli ho a ukázali, jak Galaxy Z Flip 5 vypadá. Zařízení vypadá úplně stejně jako na renderech založených na CAD, které jsme viděli v předchozích únikech, a to je dobrá věc. Telefon je blíže oficiálnímu vydání, takže to můžeme nazvat oficiálním odhalením před uvedením na trh.

Jak byste očekávali, Galaxy Z Flip 5 vypadá přesně tak, jak jsme viděli dříve, ale tentokrát v oficiálním renderu a vypadá stejně dobře, ne-li lépe. Pokud hledáte skládací zařízení, které se dočkalo nejlepšího upgradu, toto je právě to zařízení, které je navíc výrazně levnější než Galaxy Z Fold 5 se skvělými specifikacemi.

Oficiální specifikace už známe, ale pojďme si to zrekapitulovat. Očekává se, že dostanete 6,7palcový AMOLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, pod kapotou bude Snapdragon 8 Gen 2. 8 GB RAM s dostupnými možnostmi úložiště 128 nebo 256 GB, konfigurace fotoaparátu 12+12 megapixelů, baterie 3 700 mAh a další.

Galaxy Z Flip 5 spolu s Galaxy Z Fold 5 jsou naplánovány na 26. července a my se budeme zabývat všemi informacemi, které se k nám dostanou. Telefony budou uvedeny na trh spolu s novými tablety a doufejme, že také s novými nositelnými zařízeními. Budeme vás informovat, až se nám v nadcházejících dnech dostanou do rukou další podrobnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno