I když lze s jistotou říci, že Samsung si zaslouží největší zásluhy za to, že přinesl skládací telefony širokému publiku, neznamená to, že společnost tak bude králem skládacích telefonů navždy. Existují další společnosti, které přicházejí se skládacími telefony a dělají to lépe, než to udělal Samsung, a Honor Magic V2 je jen dalším příkladem toho, jak jihokorejský technologický gigant mohl ztratit své prvenství, protože Honor umí všechno a ještě více.

Honor dnes v Číně konečně představil Honor Magic V2 a přichází se spoustou věcí, které bychom chtěli ve skládacím zařízení. Pokud jste hledali špičkovou skládací vlajkovou loď, pak si nemyslím, že bude tento rok lepší než tento, protože v době psaní Honor Magic V2 telefon poskytuje opravdu velký výkon.

Pro začátek, Honor Magic V2 je poháněn Snapdragonem 8 Gen 2, přetaktovanou variantou, kterou v minulosti nesli telefony Samsung. Získáte také 16 GB RAM a 256 GB interního úložiště jako základní variantu. Pokud chcete utratit více peněz, můžete získat 16 GB RAM a 512 GB úložiště. Cena je hvězdou show, protože obě varianty stojí méně než je základní cena Galaxy Z Fold 5, když bude nakonec uveden na trh. Nejnovější skládací zařízení si můžete pořídit za přibližně 1 251 USD nebo 1 390 USD.

Zdroj: Honor

Honor Magic V2 přichází s 6,43palcovým OLED displejem s rozlišením FHD+ a obnovovací frekvencí 120 Hz. Má certifikaci HDR10+ a je jedním z nejjasnějších zařízení s téměř 2 500 nity. Po rozbalení zařízení odhalíte 7,92palcový OLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz, certifikací HDR10 a maximálním jasem 1 600 nitů. Vnitřní obrazovka má téměř neviditelný záhyb a obě obrazovky mají plnou podporu pro aktivní stylus, což z něj dělá výjimečný nástroj pro ty, kteří milují kreativitu.

Honor Magic V2 využívá pant z titanové slitiny spolu s rámem z hořčíkové slitiny, díky čemuž je telefon nejen tenčí, ale také lehčí. Váží pouhých 231 gramů, což je o tři gramy lehčí než Galaxy S23 Ultra. Získáte také zařízení, které je po složení tenké pouze 9,9 mm. Bohužel nezískáváte žádnou voděodolnost, takže na to pamatujte!

O optiku se u Honor Magic V2 stará 50megapixelový primární fotoaparát, 50megapixelový ultraširokoúhlý fotoaparát, 20megapixelový teleobjektiv a 3x optický zoom. Na přední straně najdete 16megapixelový fotoaparát. Na boční straně je snímač otisků prstů a napájení zařízení zajišťuje masivní 5000 mAh baterie s 66wattovým rychlým nabíjením a také bezdrátovým nabíjením. Telefon byl oficiálně uveden v Číně a bude k dispozici ke koupi koncem tohoto měsíce; doufejme, že se telefonu dočkáme i na globálních trzích, kde bude mít obrovskou šanci bojovat právě proti Galaxy Z Fold 5 od Samsungu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno