Informace o Galaxy Z Flip 6 a Galaxy Z Fold 6 ještě nějakou dobu nebudou mít oficiální původ, ale to neznamená, že společnost na zařízeních aktivně nepracuje. Nyní jsme se dozvěděli, že skládací véčko má být vylepšeno, pokud jde o vnější obrazovku.

Zdá se, že Galaxy Z Flip 6 bude mít větší krycí obrazovku než jeho předchůdce. Zdroj tvrdí, že na novém skládacím krytu získáváme 3,9palcový krycí displej, díky kterému bude větší na jakémkoli vyklápěcím telefonu, který je na trhu dostupný. Zdroj také tvrdí, že přesné velikosti displejů pro Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6 jsou již zmíněny v nejnovější skládací zprávě od Display Supply Chain Consultants, ale v tuto chvíli nevíme, co chystají. být.

Je smutné, že v tuto chvíli není o Galaxy Z Flip 6 k dispozici mnoho podrobností, ale na začátku tohoto roku jsme slyšeli, že telefon konečně dostává upgrade snímače hlavního fotoaparátu, což je rozhodně něco, co by telefon mohl využít vzhledem k tomu, jak po nejdelší dobu Samsung zůstal u 12megapixelového fotoaparátu a je načase, aby jej společnost aktualizovala. Objevily se také zprávy, že by Galaxy Z Fold 6 mohl mít konečně místo pro S Pen na zařízení, aniž by bylo potřeba speciální pouzdro, ale v době psaní tohoto článku to nemůžeme potvrdit.

Samsung se v současné době zabývá řadou Galaxy S24 jako hlavním zařízením k uvedení, což znamená, že bude nějakou dobu trvat, než začneme získávat další podrobnosti o Galaxy Z Flip 6 a Galaxy Z Fold 6. Buďte si jisti, že vás budeme určitě informovat o novinkách, takže do té doby zůstaňte naladěni na další informace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno