Série Galaxy S24 není daleko od oficiálního uvedení na trh, přičemž po internetu již koluje spousta informací. Je zřejmé, že čím více se blíží datum vydání, tím více informací se k  nám dostane a dnes máme první pohled na oficiální tapety, které bude Samsung používat ve svých nadcházejících vlajkových lodích.

Všimněte si, že zdroj tvrdí, že tapety byly „upraveny pomocí Photoshopu a umělé inteligence,“ ale patří k nadcházejícím vlajkovým lodím.

Nedávno se také objevil únik, který ukázal všechny barvy Galaxy S24 na všech třech zařízeních, a rozhodnutí společnosti Samsung použít geometrické tapety se na barvách jen trochu odráží. Jsem nestranný ohledně toho, jak tyto tapety vypadají, ale můžete mít jiný názor. Níže se můžete podívat na všechny čtyři tapety. Tyto tapety jsou pro Galaxy S24 Ultra ovšem tapety pro základní modely se mohou lišit.

Jak můžete vidět, Samsung se rozhodl vytvořit tapety pro Galaxy S24 Ultra, které by odpovídaly barvám, ve kterých bude telefon dostupný. Pokud si chcete stáhnout vysoce kvalitní tapety Galaxy S24 Ultra, tak můžete a uděláte to tak, že přejdete na tento odkaz.

Co se týče samotného Galaxy S24, dostáváme spolu s telefonem špičkový hardware, skvělé fotoaparáty, software a samozřejmě celou řadu Funkcí umělé inteligence, o kterých se v nadcházejících týdnech dozvíme více. Samsung se rozhodl, že tentokrát vydá zařízení dříve a živého přenosu se dočkáme někdy v lednu 2024.

Netřeba dodávat, že řada Galaxy S24 toho má na svých bedrech hodně, a pokud telefony nepřinesou inovace, ve které lidé doufají, může dojít ke zklamání a odporu fanoušků. Zejména ti, kteří neupgradovali z řady Galaxy S22 v naději, že v roce 2024 uvidí něco lepšího.

Jaká jsou vaše očekávání od řady Galaxy S24? Dejte nám vědět, na jaké funkce se těšíte nejvíce.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno