Po měsících upoutávek a úniků je OnePlus Ace 3 konečně oficiální v Číně právě teď. Telefon bude debutovat na mezinárodních trzích koncem tohoto měsíce jako OnePlus 12R

Navzdory tomu, že je telefon úžasný, řekl bych, že jeho největším lákadlem je zde cena, protože telefon obsahuje některé skvělé specifikace, ale není tak drahý, jak by se mohlo zdát.

Nechme to, co je zřejmé, z cesty. OnePlus Ace 3 používá Snapdragon 8 Gen 2 namísto nejnovějšího procesoru Gen 3. Zde není co posmívat, protože i když je starý, stále je to jeden z nejpůsobivějších čipsetů na trhu a rozhodně nezklame nikoho, kdo hledá dobrý výkon za cenu, kterou platíte.

Kromě toho OnePlus Ace 3 přináší stejný displej jako OnePlus 12, ale tentokrát je rozlišení sníženo na 1,5K. Získáte však stejnou technologii LTPO, obnovovací frekvenci a špičkový jas 4 500 nitů s jasem 1 600 v režimu vysokého jasu. Na těchto číslech vám nemusí záležet, ale věc, kterou musíte vědět, je, že obrazovka bude špičková.

 

Zdroj: OnePlus

Pokud jde o zbytek specifikací, OnePlus Ace 3 se dodává s až 16 GB RAM a 1 TB úložiště. K dispozici je také největší baterie, kterou OnePlus v telefonu použil, 5 500 mAh a 100W nabíjení. Jsou zde uříznuté rohy, protože telefon nemá žádné bezdrátové nabíjení, ale myslím, že jakmile uslyšíte cenu, pochopíte proč.

Na zadní straně má OnePlus Ace 3 slušný kamerový systém, přičemž primárním snímačem je Sony IMX890. Společnost nedávno sdílela vzorky a upřímně, jsem opravdu ohromen. 8megapixelový ultraširokoúhlý a 2megapixelový makro fotoaparát možná pro mnoho lidí nedává smysl, ale co, alespoň hlavní fotoaparát je dobrý a má vysoké rozlišení. Telefon je dokonce dodáván s IR blasterem, snímačem otisků prstů na displeji, technologií Rainwater Touch a všemi zvonky a píšťalkami, které můžete od zařízení OnePlus očekávat.

Pokud si chcete koupit OnePlus Ace 3 v Číně nebo jej importovat, telefon začíná na pouhých 357 $ za základní 12 GB/256 GB. Pokud chcete verzi s nejnáročnějšími specifikacemi, budete muset zaplatit 492 $ za špičkový 16GB/1TB model. Telefon bude mít na mezinárodním trhu o něco vyšší cenu, ale to by nemělo být překvapením.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno