Snapdragon 8 Gen3 a Exynos 2400 budou pohánět nadcházející řadu Galaxy S24 a nedostatek schopného řešení chlazení znamená, že vlajkové lodě budou mít problémy s tepelným škrcení dlouho předtím, než budou mít kapacitu k dosažení svého plného potenciálu. Samsung na to pravděpodobně myslel a podle nejnovějších informací společnost přináší větší parní komory nejen do nejvyššího modelu „Ultra“, ale do celé řady.

Ve skutečnosti se očekává, že všechny tři modely Galaxy S24 budou obsahovat chladiče až 1,9krát větší než chladič řady Galaxy S23.

Zahrnutí parní komory umožní Snapdragonu 8 Gen 3 nebo Exynos 2400 každého Galaxy S24 získat zvýšený vícejádrový výkon po delší dobu. Ne každý model však bude ošetřen stejnou parní komorou, protože podle tweetu od @tarunvats33 bude největší velikostní rozdíl, pokud jde o chladič, pouze Galaxy S24 Ultra. Nejvyšší vlajková loď společnosti Samsung má údajně obsahovat parní komoru, která je o 190 procent větší než ta, která běží v Galaxy S23 Ultra.

Pokud jde o Galaxy S24 Plus, bude mít parní komoru, která je o 160 procent větší než ta, která je uvedena na Galaxy S23 Plus, a konečně máme základní Galaxy S24, o kterém se říká, že nabízí o 150 procent větší parní komoru ve srovnání svému přímému předchůdci. Než si potenciální kupci budou myslet, že Samsung upřednostňuje ty, kteří upgradují na Galaxy S24 Ultra, zvažte, že je nemožné začlenit větší parní komory do menších modelů kvůli jejich menší ploše.

Nicméně informace, že Galaxy S24 Ultra bude mít větší parní komoru, znamená, že tato vlajková loď bude vykazovat lepší tepelný výkon než zbytek sestavy, i když musíme být svědky těchto výsledků, než učiníme jakékoli konečné prohlášení. To se dozvíme krátce poté, co Samsung 17. ledna ukončí akci Galaxy Unpacked, takže zůstaňte naladěni na další aktualizace.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno