Nelze popřít, že One UI 6.1 je docela působivé, zvláště když jej spárujete s Galaxy AI. Samsung hodně mluvil o tom, jak by umělá inteligence mohla způsobit revoluci ve vašem smartphonu, a zatím všechny recenze, které jsem viděl, ukazují, jak dobrá může být umělá inteligence. 

Pokud vás však zajímá, zda starší zařízení dostanou stejnou aktualizaci, dobrou zprávou je, že vaše starší telefony Galaxy budou dostávat nové aktualizace, včetně AI.

V e-mailu adresovaném Android Authority společnost Samsung potvrdila, že několik nových funkcí umělé inteligence, které byly představeny s řadou Galaxy S24, přijde na starší zařízení Android. Tyto funkce budou součástí rozhraní One UI 6.1, které se rozšíří na starší zařízení, a samozřejmě zde bude také Galaxy AI, takže pokud jste se cítili opomenuti, je to skvělý způsob, jak se posunout vpřed a počkejte na spuštění aktualizace. Zde je to, co bylo uvedeno v e-mailu:

Mnoho funkcí Galaxy AI představených na Galaxy S24 bude podporováno také na předchozích modelech, včetně řady Galaxy S23, Galaxy S23 FE, Galaxy Z Fold 5 a Flip 5 a řady Galaxy Tab S9 během 1. pololetí 2024. Zůstaňte naladěni na další podrobnosti.

To je jistě dobrá zpráva, ale mám určité obavy. Například řada Galaxy S24 používá Exynos 2400 a Snapdragon 8 Gen 3. Oba tyto čipy mají schopnosti umělé inteligence, což znamená, že by mohlo dojít k omezení funkcí One UI 6.1 a Galaxy AI, které budou přicházet do starších verzí. zařízení. To by se však mohlo časem změnit, protože Samsung mohl najít způsob, jak integrovat všechny funkce, ale musíte být připraveni na některé změny.

Když znáte Samsung, nebudete muset dlouho čekat, než se funkce One UI 6.1 a Galaxy AI začnou zavádět na starší zařízení. Dokonce i e-mail uvádí, že nové funkce by měly zamířit do starších zařízení během první poloviny roku. Víme, že nová aktualizace se již testuje pro starší zařízení. Je jen otázkou času, než se dozvíme více.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno