Nyní, když jsou Galaxy S24 Ultra a jeho sourozenci oficiálně představeni, Samsung a Google oznámily nové víceleté partnerství a toto partnerství umožní, aby byla generativní umělá inteligence Google Cloud dostupná na telefonech Samsung po celém světě.

Nové partnerství s umělou inteligencí začne s nejnovějšími vlajkovými loděmi, díky čemuž se Samsung stane první společností, která nasadí Gemini Pro a Imagen 2 na Vertex AI prostřednictvím cloudu na nejnovějších telefonech.

Díky partnerství společností Samsung a Google se řada Galaxy S24 zařadí mezi nejvýkonnější smartphony s umělou inteligencí

„Google a Samsung již dlouho sdílejí hluboce zakořeněné hodnoty týkající se důležitosti toho, aby technologie byla užitečnější a přístupnější pro každého. Jsme nadšeni, že řada Galaxy S24 je prvním smartphonem vybaveným Gemini Pro a Imagen 2 na Vertex AI,“ řekl Janghyun Yoon, Corporate EVP a Head of Software Office of Mobile eXperience Business ve společnosti Samsung Electronics. „Po měsících přísného testování a konkurenčního hodnocení týmy Google Cloud a Samsung spolupracovaly na poskytnutí nejlepšího zážitku z umělé inteligence poháněné Gemini na Galaxy.

S řadou Galaxy S24 se Samsung stane první společností, která spolupracuje s Googlem při nasazení Gemini Pro na Vertex AI. Tato technologie byla od základu vybudována jako multimodální. Blíženci budou schopni zobecnit, porozumět a fungovat napříč různými typy a proudy informací, od textu, kódu, obrázků a videa. Uživatelé budou moci využít shrnutí napříč různými službami, jako jsou Notes, Voice Recorder, Samsung Keyboard a další.

Kromě toho budou uživatelé Galaxy S24 moci využívat také Imagen 2. Jedná se o nejpokročilejší technologii Googlu pro šíření textu do obrázku od Google DeepMind. Uživatelé Samsungu mohou těžit z bezpečných a intuitivních funkcí pro úpravu fotografií, které budou dostupné jako Generativní úpravy v aplikaci Samsung Gallery.

Netřeba dodávat, že Samsung dodržel svůj slib s řadou Galaxy S24 a nemohu se dočkat, až uvidím, co více zařízení mohou nabídnout. Koneckonců, s tolika funkcemi, které přicházejí do nových telefonů, je jen otázkou času, kdy budeme moci vidět, co tato zařízení dokážou. Na základě všech náhledů, které jsme viděli, jsou tato zařízení z hlediska AI docela působivá a vzhledem k tomu, jak se jedná o umělou inteligenci, můžete v nadcházejících měsících očekávat mnohem více vylepšení.

I starší zařízení rodiny Galaxy dostanou funkce Galaxy AI, více se dozvíte zde.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno