Galaxy S24 Ultra používá oproti Galaxy S23 Ultra vylepšený 200megapixelový fotoaparát, který je snadno jedním z nejschopnějších fotoaparátů, které jsme v poslední době našli v jakémkoli smartphonu. Nyní nová zpráva naznačuje, že stejný snímač fotoaparátu by si mohl najít cestu do připravovaného Galaxy Z Fold 6, a pokud tomu tak je – Samsung tím vyřeší jeden z hlavních problémů své řady skládacích telefonů.

Tip pochází od spolehlivého tipaře Revegnus a tvrdí, že Galaxy Z Fold 6 bude vybaven stejným snímačem, jaký vidíme na Galaxy S24 Ultra. Tipér také tvrdí, že se Samsung rozhodl pro toto rozhodnutí namísto zvýšení kapacity baterie telefonu.

Pokud je to pravda, pak by se Galaxy Z Fold 6 mohl stát nejlepším skládacím telefonem z hlediska výkonu fotoaparátu. Stejný fotoaparát se nachází v Galaxy S24 Ultra a od svého vydání si dokázal udělat jméno, takže nevím, jak by uživatelům na straně skládacích zařízení nepomohl s výkonem. Vlastně se na to těším a věřím, že při správné optimalizaci bude vše fungovat opravdu, ale opravdu dobře.

Za zmínku také stojí, že to není poprvé, co slyšíme o tom, že skládací telefony dostanou vylepšený systém fotoaparátu. Naposledy jsme podobnou zvěst slyšeli o tom, že Galaxy Z Flip 6 přijde s vylepšeným systémem fotoaparátu, a nyní se zdá, že by se totéž mohlo stát i v případě Galaxy Z Fold 6. Samozřejmě je příliš brzy na to, abychom mohli cokoli tvrdit, takže bych vám doporučoval brát tuto informaci s rezervou, protože nikdy nevíte, co Samsung se svými skládacími telefony plánuje.

Jedna věc je jistá – fotoaparáty patří k největším obavám, které mám ze skládacích zařízení Samsungu, takže pokud by Galaxy Z Fold 6 mohl být skutečně vybaven výkonným systémem fotoaparátů, pak by se Samsung dostal do vítězné pozice a jako celoživotní uživatel Samsungu bych to opravdu rád viděl.

Myslíte si, že by se pro vás Galaxy Z Fold 6 s vylepšeným systémem fotoaparátu stal atraktivní volbou? Dejte nám vědět, co si o tom myslíte, v komentářích níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno