Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6 budou oficiálně představeny někdy v červenci, tedy ještě letos. První zvěsti naznačovaly, že telefony budou oficiálně představeny na začátku července.

Nyní nová zvěst vrhá světlo na barvy, které bude Samsung volit. Zpráva pochází od Rosse Younga, který se i v minulosti ukázal jako spolehlivý, a Young se domnívá, že jak Galaxy Z Fold 6, tak Galaxy Z Flip 6 budou k dispozici v barvách, které upřímně řečeno nejsou tak úchvatné.

Podle Younga bude Galaxy Z Flip 6 k dispozici ve světle modré, světle zelené, stříbrné a žluté barvě. Pokud jde o Galaxy Z Fold 6, ten bude k dispozici v tmavě modré, světle růžové a stříbrné barvě. Nejsem si jistý, jak vy, ale já tyto barvy považuji za opravdu nudné a základní. Jistě, je tu šance, že to nebudou jediné barvy, protože Samsung časem přijde s nějakou další nabídkou a nějakými exkluzivními barvami na internetu, ale společnost se opravdu musí posunout, co se týče vzhledu.

Opět vidím, že Galaxy Z Flip 6 bude mít ve srovnání se svým starším sourozencem lepší a zajímavější barvy, a upřímně řečeno to dává smysl vzhledem k tomu, že telefon je určen pro mladší generaci. Přesto je Galaxy Z Fold 6, který nedostane klasickou černou barvu, tak trochu zklamáním. Měl jsem dojem, že Samsung sáhne po stejných barvách jako u řady Galaxy S24, ale zdá se, že se tak nestane.

Ať už je to jakkoli, budeme si muset počkat do července, než se dozvíme více. Mezitím, vzhledem k tomu, že se pohybujeme ve světě technologií a Samsung vždy těžko drží úniky informací na uzdě, měli byste se v následujících měsících, ne-li týdnech, začít setkávat s úniky Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6.

Myslíte si, že by se Samsung měl rozhodnout pro živější a zajímavější barvy, místo aby se držel toho, co se pro společnost stalo rutinou? Dejte nám vědět své preference v komentářích níže.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno