WhatsApp je jednou z nejlepších aplikací pro zasílání zpráv, které můžete najít, a jednou z nejužitečnějších, ale i nejotravnějších funkcí jsou hlasové poznámky. Tedy, nechápejte mě špatně, jsou velmi užitečné, ale někteří lidé opravdu netuší, jak hlasové poznámky posílat, a zacházejí s nimi jako s telefonními hovory.

Dostal jsem hlasové poznámky, které trvaly déle než normální telefonní hovor, což není ideální. Naštěstí se zdá, že platforma pracuje na zavedení funkce, která by tyto hlasové poznámky převedla na textové zprávy.

WABetaInfo si všiml funkce pro WhatsApp v systému iOS a poté v systému Android. Funkce je v současné době k dispozici na (verze 2.24.7.8) a umožňuje převádět hlasové zprávy. Jedná se o velmi pohodlnou funkci, která by vám ušetřila spoustu času, pokud nemáte náladu poslouchat hlasové zprávy. Nemám rád, když lidé komunikují prostřednictvím hlasových zpráv, takže věřím, že tato funkce bude fungovat dobře.

Zdroj: Meta

Jak můžete vidět na snímku obrazovky výše, WhatsApp pro Android by mohl tuto funkci získat velmi brzy. Snímek obrazovky hovoří o tom, jak vás aplikace pro zasílání zpráv upozorní, až bude funkce k dispozici. V popisu se píše: „Čtěte, než začnete poslouchat, s přepisy“. Podle něj se „pro povolení přepisů stáhne 150 MB nových dat aplikace“ a „WhatsApp používá rozpoznávání řeči vašeho zařízení k poskytování end-to-end šifrovaných přepisů“. Aby funkce fungovala, bude třeba stáhnout potřebné zdroje, a jakmile budou připraveny, budete moci tuto funkci bezproblémově používat.

V tuto chvíli bohužel nevíme, kdy WhatsApp tuto funkci nasadí do stabilního kanálu, ale vzhledem k tomu, jak je nyní spatřena ve verzi beta, se nemohu dočkat, až bude k dispozici a budu ji moci začít používat. Domnívám se, že tato funkce měla být v jádru aplikace, ale ejhle, lepší pozdě než nikdy.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno