Používání ChatGPT by dříve vyžadovalo registraci účtu, což by bylo považováno za zdlouhavý proces, protože jsme byli několikrát svědky toho, že byste se museli znovu zaregistrovat při používání stejného prohlížeče.

Naštěstí OpenAI přináší některé vítané změny ve způsobu, jakým používáme chatbota, přičemž společnost uvádí, že uživatelé se již nemusí registrovat prostřednictvím účtu, aby mohli službu využívat. Není to však tak, že by vše oznámené OpenAI bylo bez účtu, jak brzy zjistíte.

Oznámení bylo učiněno prostřednictvím různých kanálů, počínaje oficiálním blogem na webu OpenAI a krátce poté byl zveřejněn příspěvek na X, který odhaloval, že uživatelé ChatGPT se již nemusí registrovat, aby mohli službu používat. Společnost ve svém blogovém příspěvku uvedla následující a zároveň uvedla, že ChatGPT zaznamenala boom, protože jej používá více než 100 milionů lidí týdně a v několika zemích.

Základem našeho poslání je široce zpřístupnit nástroje jako ChatGPT, aby lidé mohli využívat výhod AI. Více než 100 milionů lidí ve 185 zemích používá ChatGPT týdně, aby se naučili něco nového, našli kreativní inspiraci a získali odpovědi na své otázky. Ode dneška můžete ChatGPT používat okamžitě, aniž byste se museli registrovat. Postupně to zavádíme s cílem zpřístupnit AI každému, kdo se zajímá o její schopnosti.

Bohužel tento snadný přístup k ChatGPT je omezen pouze na chatbota, protože ostatní produkty OpenAI nelze používat bez účtu. Mezi tyto produkty patří DALL-E 3, který také vyžaduje předplatné. Navíc další služby OpenAI, jako je nově oznámená služba klonování hlasu AI Voice Engine a platforma pro tvorbu videa Sora, zůstávají dostupné pouze omezenému počtu uživatelů. Ve skutečnosti ti, kteří pravidelně používají účet OpenAI, nezískají z používání ostatních služeb žádné výhody, dokud nebude zahájeno řádné zavedení.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno