Právě tento týden jsme se od společnosti Samsung dozvěděli oficiální potvrzení, že veletrh Galaxy Unpacked 2024 se bude konat 10. července v Paříži ve Francii. Hlavními odhaleními na nadcházející akci budou Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6.

Vzhledem k tomu, že skládací řada je nejvíce očekávaným produktem, který letos na Unpacked dorazí, viděli jsme poměrně dost specifikací, které byly odhaleny různými zprávami. Zdá se, že spekulace neustávají ani nepolevují, protože nejnovější únik prozrazuje oficiální pouzdra pro Z Flip 6 a Z Fold 6.

Zhruba za dva týdny se dočkáme oficiálního uvedení modelů Galaxy Z Flip 6 a Z Fold 6, čímž se zastaví bombardování zprávami a zvěstmi o designu této řady. Dosavadní spekulace o drobných změnách potvrzovaly, že u chystaných variant nedojde k žádným radikálním změnám oproti jejich předchůdcům.

Známý tipař Mystery Lupin zveřejnil nejnovější uniklé snímky ve složce Post Image na X (dříve Twitter). Na fotografiích je zachycena řada v oficiálním příslušenství, které vyjde spolu se zařízeními.

Na snímcích můžete vidět, že Galaxy Z Flip 6 je dodáván s pouzdrem na klíče ve třech barvách: modré, zelené a šedé, které by vám pomohlo zařízení lépe uchopit. Společnost také přidala více odstínů do kroužkových čoček flipového modelu a je vybavena barevněji odlišenými zády. Vystouplá čočka fotoaparátu byla zcela zřejmá, což možná značí, že do varianty byl přidán nový 50Mpx snímač a větší krycí displej.

Uživatelé doufali ve vestavěný slot pro pero S Pen v modelu Fold 6, ale to se nestane, protože Samsung hodlá pero S Pen zabudovat do modelu Galaxy Z Fold 6. Pouzdro pro variantu Fold by rovněž podporovalo uchopení, ale tentokrát bude mít spolu s pouzdrem na postavení také průhledný zadní kryt. Model Fold má být údajně vybaven titanovým rámem a je vidět, že má tenčí rámečky, výraznější rohy a krabičkovější vnitřní displej. Ostré hrany připomínají model Galaxy S24 Ultra. Na snímcích modelu Z Fold 6 vidíme potvrzení trojitého uspořádání fotoaparátu na zadní straně.

U modelu Fold 6 je také vidět třetí nový design, který zahrnuje úchyt i stojánek, což z něj dělá unikátní design pouzdra. Ačkoli se očekává, že cena pouzder bude 50 až 80 dolarů, Samsung obvykle nabízí některá pouzdra zdarma při některých předobjednávkách. Předběžnou rezervaci pouzder Galaxy Z Fold 6 a Flip 6 lze provést na stránkách Samsung.com.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno