Poté, co dřívější únik odhalil, že Apple přinese svůj čipset A18 do všech modelů iPhone 16 později v tomto roce, zdá se, že společnost má také velké plány pro svou rodinu iPadů.

Nejnovější informace tvrdí, že se pracuje na několika tabletech a existuje šance, že jsou vybaveny nadcházejícími M5 a A17 Pro.

Nízkonákladový iPad, následovaný iPadem mini a aktualizovanými modely iPad Pro, se očekává, že dorazí v nezveřejněnou dobu a díky orlím očím @nicolas09F9 prošly jejich identifikátory. @aaronp613 uvedlo celkem osm modelů, přičemž nejvyšší číslo patří iPadu Pro. Stejně jako ty vybavené s M4, nové si zachovají 11palcové a 13palcové velikosti obrazovky. Tentokrát však budou představovat M5.

Pro ty, kteří by se zajímali, v srpnu loňského roku proběhla informace, že Apple byl výrazně před konkurencí, přičemž únik odhalil, že technologický gigant pracuje na čipových sadách řady A19 a M5 . Identifikátory iPad17,1 a iPad17,2 jsou zdánlivě pro Wi-Fi a Cellular verze 11palcového iPadu Pro, zatímco iPad17,3 a iPad17,4 jsou pro větší 13palcovou variantu. Pokud jde o levné břidlice, Apple by mohl zahrnout A16 Bionic, což je značné zlepšení ve srovnání s A14 Bionic, který pohání současnou generaci.

Jako další tu máme iPad mini, který nebyl aktualizován od roku 2021 a jeho identifikátory iPad16,1 a iPad 16,2 indikují příchod dvou modelů spárovaných s A17 Pro, který také pohání iPhone 15 Pro a iPhone 15. Pro Max, měli bychom se dočkat nezapomenutelného zážitku. Bohužel není uvedeno, kdy je Apple plánuje představit, ale vzhledem k tomu, že 11palcové a 13palcové modely M4 iPad Pro byly nedávno uvedeny na trh, prémiovější produkty by mohly přijít.

Únik také zmiňuje některé modely iPad Pro, které byly zjevně vyřazeny, a za předpokladu, že tyto odhady jsou legitimní, Apple plánoval jejich uvedení na trh s M3. Naštěstí cupertinská firma k oznámení představila výrazně vylepšený čipset a my určitě doufáme, že M5 bude ještě schopnější.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno