Špatná zpráva pro fanoušky Samsungu! Podle nedávného průzkumu Android Headlines by se korejská společnost mohla zbavit jednoho ze svých vlajkových modelů. 

Jak se blíží oficiální představení řady Galaxy S25, na stránkách certifikačního registru se začínají objevovat čísla modelů.

Kolegové z AH našli několik čísel modelů, včetně SM-S931B/DS, který odpovídá vanila modelu Galaxy S25, a SM-S938B, SM-S938U, SM-S938N a SM-S9380 pro Galaxy S25 Ultra. Písmeno „B“ označuje, že model míří do Evropy, „U“ znamená, že jde o americký model, a „N“ znamená, že jde o model z Jižní Koreje.

Ukazuje se však, že stále neexistuje žádné číslo modelu, které by bylo spojeno s Galaxy S25+. A i když je to trochu nepřímé, mohlo by to poukazovat na to, že se Samsung zbaví prostředního dítěte ve své sestavě. Samsung se od roku 2020 drží stejné řady tří modelů poté, co společnost upustila od kompaktního S10e a představila model Ultra.

Pokud se pokusíme objektivně najít důvody, proč se Samsung zbavuje Galaxy S25+, zřejmým by byly prodeje. Tento argument nemůže obstát v chladných tvrdých datech, protože výzkum společnosti Counterpoint ukazuje, že prodeje modelů Galaxy S Plus vzrostly o 53 % z řady S23 na řadu S24 a tvoří 21 % z celkového počtu prodaných zařízení S24.

Zdroj: Counterpoint

Dalším argumentem proti vyřazení modelu Galaxy S25+ je aktuální nabídka hlavních konkurentů. Apple představil zařízení Plus, které uspokojí nadšence pro velké obrazovky, a zdá se, že Google dělá totéž s řadou Pixel 9 a další diverzifikací modelů do tří samostatných zařízení.

Očekává se, že řada Galaxy S25 vyjde začátkem příštího roku. Samsung pravděpodobně oznámí nové vlajkové modely v lednu nebo únoru. Očekáváme obvyklé upgrady hardwaru, všechny modely s největší pravděpodobností přijdou s procesory Snapdragon 8 Gen 4, vyladěnými pro Galaxy.

Bude vám Galaxy S25+ chybět, pokud skutečně zmizí z řady S25?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno