Vzhledem k tomu, že na akci Unpacked bylo představeno několik významných produktů, přesunula se pozornost od představení hardwaru k nadcházející řadě Galaxy S25 a k tomu, co od této řady můžeme očekávat. A nyní tu máme nějaké nové informace.

Zdá se, že Samsung upřednostňuje designový prvek smartphonu, přičemž předchozí spekulace ukazovaly na to, že tentokrát budou zakomponovány zaoblené rohy. Nový únik informací přinesl podrobnosti o některých dalších designových změnách, kterých bychom se mohli u modelu S25 Ultra dočkat.

Poté, co se minulý týden konečně objevily telefony Galaxy Z Flip a Fold 6, uživatelé očekávají nadcházející řadu S25. Zdá se, že v poslední době se intenzivně šíří zvěsti, které naznačují, že u modelu S25 Ultra se očekává změna designu. Ta by mohla reagovat na stížnosti spotřebitelů týkající se potíží s držením modelu S24 Ultra kvůli jeho ostřejším hranám a ploššímu displeji. Samsung je odhodlán dát uživatelům najevo, že jejich zpětnou vazbu vyslyšel, a plánuje tento aspekt u nadcházející řady S změnit.

Uživatelé vyjádřili znepokojení nad hranatým rámem modelu S24 Ultra, který znesnadňuje jeho uchopení. Podle nejnovějších zpráv společnost Samsung tyto problémy sleduje a vypadá to, že tyto úpravy provede u modelu S25 Ultra. Známý tipař Ice Universe již dříve naznačil, že ostřejší hrany modelu S24 Ultra by mohly být nakonec nahrazeny zaoblenými rohy, a nedávno o tom uvedl další podrobnosti.

Podle úniku má S25 Ultra pokračovat s asymetrickým rámem pro lepší ergonomii, která umožní snadnější uchopení po delší dobu. Zadní panel je více zaoblený, zatímco přední strana je plochá s užším bočním rámečkem. Středový rám je relativně tenčí než u předchůdce, takže se pohodlně drží a je opticky užší.

Podle úniku bude mít Galaxy S25 Ultra šířku 8,4 mm, zatímco předchozí verze byla poměrně tlustá, 8,6 mm. Předchozí zprávy také sdílely, že společnost, která se rozhodla pro tenčí design modelu S25 Ultra, nebude mít vliv na senzory fotoaparátu a stále bude nabízet stejné atributy a rozlišení, jaké společnost pro tento model plánovala.

Zapracováním na těchto složitých detailech by Samsung zlepšil nejen vizuální vzhled zařízení, ale také nespokojenost uživatelů s předchůdcem, který se zdál širší, než byl, a údajně nebyl příjemný z hlediska úchopu. I když do vydání smartphonu zbývá ještě nějaký čas, uživatelé se těší na vylepšení designu a zadního fotoaparátu, která jsou u Galaxy S25 Ultra přislíbena.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno