Apple konečně uznal za vhodné vydat první veřejnou beta verzi iOS 18 a iPadOS 18 pro iPhone, která přichází týden poté, co společnost nasadila třetí beta verzi vývojářům.

Stejně jako mnoho uživatelů, pokud jste čekali na stažení a instalaci veřejné beta verze iOS 18 do svého telefonu, můžete tak učinit prostřednictvím aplikace Nastavení na vašem iPhone. Veřejní beta testeři budou konečně moci otestovat nejnovější software společnosti Apple, který je dodáván s nákladem zvonků a píšťalek, včetně funkcí AI.

V návaznosti na své minulé trendy nyní Apple uvolnil pro veřejnost první beta verzi iOS 18 a iPadOS 18, kterou lze poměrně snadno stáhnout na kompatibilní zařízení iPhone a iPad. Sestavení si můžete stáhnout prostřednictvím aplikace Nastavení na vašem iPhone a proces je stejný i pro iPad. Musíte však své zařízení zaregistrovat do veřejného programu beta testerů společnosti Apple.

Jakmile své zařízení zaregistrujete do veřejného beta programu společnosti Apple, bude aktualizace dostupná na vašem zařízení bezdrátově. Beta verzi si můžete jednoduše stáhnout tak, že přejdete do aplikace Nastavení a přejdete na Obecné > Aktualizace softwaru > Aktualizace beta > a poté nainstalujete příslušnou beta aktualizaci do svého iPhone podle pokynů na obrazovce.

Apple velmi zjednodušil vývojářům i veřejným beta testerům instalaci nejnovějších beta aktualizací iOS 18. Nejnovější sestavení přichází s hrstkou nových přírůstků pro ty, kteří testují iOS 18 poprvé. Ti, kteří se zapsali do beta programu společnosti, mohou najít většinu funkcí stejných.

iOS 18 je možná největší aktualizace, kterou Apple vydal pro iPhone, a je kompatibilní se všemi modely iPhone, které jsou kompatibilní se současnou platformou iOS 17. iOS 18 přichází s přepracovaným Ovládacím centrem se stránkami, které uživatelům usnadňuje přístup k ovládacím prvkům a jejich snadnou správu. Aktualizace také poskytla uživatelům možnost umístit ikony aplikací kamkoli na domovskou obrazovku a vytvořit tak prázdná místa mezi aplikacemi a dokonce i řádky. Můžete také upravovat ikony aplikací na základě barvy tapety, což je další úroveň přizpůsobení, alespoň pro uživatele iPhone a iPad.

S veřejnou beta verzí iOS 18 si budete moci také vyzkoušet nové funkce umělé inteligence, ale nové nástroje nemusí být dostupné s první beta verzí. To znamená, že Apple vydá Apple Intelligence pro modely iPhone 15 Pro koncem tohoto roku. Nové prostředí Siri bude dostupné i poté, přičemž vývojářské testování by mělo začít v lednu 2025.

Budeme se zabývat nejnovějšími aktualizacemi první veřejné beta verze iOS 18, takže se určitě držte, abyste získali podrobné podrobnosti. Dejte nám vědět v komentářích, jak probíhala vaše první praktická zkušenost s iOS 18 v komentářích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno