Společnost Samsung Electronics, globální partner olympijských a paralympijských her, představila limitovanou sérii nového chytrého telefonu Galaxy Z Flip6 s názvem Olympic Edition.

Název hovoří sám za sebe – jde o exkluzivní verzi pro všechny sportovce účastnící se olympiády a paralympiády v Paříži 2024. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition je dalším krokem ve více než třicetileté tradici, v jejímž rámci Samsung podporuje olympijské a paralympijské hry pomocí špičkových technologií a mobilních inovací.

V novém modelu pro Paříž 2024 se vůbec poprvé v rámci Olympic Edition představuje umělá inteligence Galaxy AI. Díky ní si sportovci mohou užívat jedinečné zážitky hned od samotného příjezdu do Paříže – telefon je plný předinstalovaných exkluzivních služeb a užitečných aplikací. Poprvé v historii je také nejnovější produkt značky Samsung sportovcům k dispozici ještě před oficiálním uvedením na trh. Galaxy Z Flip6 bude na olympiádě hrát i další důležitou roli – jako první model z řady Olympic Edition se podívá i na stupně vítězů.

Sportovci se mohou těšit na kompaktní a univerzální provedení nového modelu Galaxy Z Flip6, ovšem v atraktivní žluté variantě zdobené zlatými olympijskými kruhy a paralympijskými agitos. Při tvorbě designu se Samsung spojil s luxusním pařížským módním salonem Berluti, který navrhl i oficiální garderobu francouzského týmu pro úvodní ceremoniál olympiády. V této spolupráci vzniklo exkluzivní pouzdro Flipsuit Case, které bude součástí každého balení limitované série. Pouzdro z benátské kůže se vyznačuje jedinečnou patinou a barevnou kombinací inspirovanou olympijskými kruhy, čímž podporuje olympijského ducha a hodnoty spojené s vynikajícími výkony a jednotou.

„Samsung posouvá hranice mobilních technologií při podpoře olympijských a paralympijských her a sportovců již skoro třicet let,“ komentuje to Stephanie Choi, výkonná viceprezidentka a ředitelka marketingu v divizi Mobile eXperience v Samsung Electronics. „Jsme rádi, že můžeme předvést nejnovější inovace Galaxy i sportovcům na hrách v Paříži 2024 a nabídnout jim jedinečné zážitky s výkonným a inteligentním telefonem Galaxy Z Flip6 ještě před jeho oficiálním uvedením na trh. Těší nás, že naše technologie otevírá sportovcům nevídané možnosti od komunikace s ostatními až po vytváření a sdílení nezapomenutelných vzpomínek na Paříž a hry.“

Zdroj: Samsung

Ještě lepší zážitek z Paříže 2024 díky přístrojům s umělou inteligencí Galaxy AI

Za rozhodnutím nabídnout nejnovější přírůstek do portfolia Galaxy sportovcům na pařížských hrách ještě před jeho oficiálním uvedením na trh stojí zásadní role technologie Galaxy v nové éře mobilní komunikace, produktivity a kreativity. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition nabízí široké spektrum užitečných inovací, díky nimž na sportovce během her čekají jedinečné zážitky. Mezi ty nejdůležitější patří nové komunikační nástroje a funkce, které v Paříži poslouží sportovcům ze všech částí planety:

 

  • Simultánní překlad hovorů v reálném čase1 – překlad probíhá přímo v telefonu, funguje pro 16 odlišných jazyků. Sportovci tak mohou například snadno v rodném jazyce volat na olympijské informační linky nebo se spojit s místními kontaktními osobami. Funguje i ve vybraných aplikacích jiných výrobců.
  • Funkce Tlumočník – simultánní tlumočení živé konverzace v reálném čase, takže si sportovci mohou povídat s kolegy z jiných zemí či s dobrovolníky. Díky jedinečnému řešení s dvěma displeji se překlad zobrazí tak, že oba partneři v rozhovoru mohou pořád mluvit tváří v tvář.
  • Funkce Spisovatel – telefon sám vytváří návrhy e-mailů a příspěvků na sociální sítě podle zadaných klíčových slov. U příspěvků na sociální sítě dokáže navíc analyzovat styl a tón dosavadní konverzace, takže příspěvek bude odpovídat danému prostředí.

 

Technologie Galaxy AI v Olympic Edition ovšem sportovcům pomáhá i při přípravě na soutěže, podporuje jejich kreativitu a umožňuje zachytit nezapomenutelné vzpomínky na Paříž 2024:

  • Funkce Okamžité zpomalení– sportovci mohou natáčet, sdílet a analyzovat svoje výkony ve zpomalených záběrech, což je cenný nástroj při vylepšování techniky.
  • Funkce Asistent fotografií– pomáhá k lepším snímkům díky možnosti změnit velikost či polohu objektů v záběru, případně nechtěné objekty odstranit.

Díky předinstalovaným službám a aplikacím se olympiáda i paralympiáda stane ještě zábavnějším zážitkem

Aby se nové telefony sportovcům v Paříži i jinde snadněji používaly, bude každý model Galaxy Z Flip6 Olympic Edition vybaven eSIM kartou 5G se 100 GB dat (ve spolupráci s operátorem Orange) a mezinárodní dvouletou zárukou. Kvůli snadnější orientaci v prostoru a čase během her bude do výbavy patřit i několik oficiálních aplikací Mezinárodního olympijského výboru, např. Athlete 365,6 Olympic Shop, Paris 2024 či Transport Accred App, a v seznamu kontaktů bude uložená informační linka MOV.

V aplikaci Samsung Wallet zase sportovci najdou poukaz na nápoje zdarma z prodejních automatů v olympijské a paralympijské vesničce (ve spolupráci s jiným globálním partnerem The Coca-Cola Company) a neomezenou bezplatnou kartu na hromadnou dopravu (ve spolupráci se společností Île-de-France Mobilités, IDFM), takže si budou moci užívat cesty po Paříži a okolí.

Aby si sportovci mohli své zážitky upravit zábavným způsobem na míru, je součástí každého modelu Galaxy Z Flip6 Olympic Edition i sada interaktivních aplikací s námětem letošních pařížských her. Mezi ně patří PinQuest nebo Galaxy Experience pro sbírání a výměnu reálných i digitálních odznaků, oficiální olympijská hra Olympic Go! nebo Galaxy Skateboard, nová hra, jejíž postavy tvoří Phryges, tedy maskoti her.

Zdroj: Samsung

Okamžiky slávy lze sdílet přímo ze stupňů vítězů

Stát na olympijských nebo paralympijských stupních vítězů během předávání medailí a vychutnávat si splnění celoživotního snu, to patří k nejemotivnějším a nejdůležitějším okamžikům v životě každého sportovce. Tradičně je ovšem najdeme jen na fotografiích akreditovaných médií, protože sportovci u sebe při ceremoniálu nesmějí mít osobní věci včetně telefonů. Proto všechny fotografie i videozáznamy vznikají z určitého odstupu a zcela chybějí záběry z pohledu samotných sportovců.

To se letos vůbec poprvé v olympijské i paralympijské historii změní – chytré telefony Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition budou k dispozici přímo na stupních vítězů, takže si nejlepší sportovci budou moci pořizovat „vítězná selfie“. Specializovaná technologie umožní třídit selfie záběry podle jednotlivých sportů a v reálném čase je uploaduje na platformu Athlete365, takže se sportovci mohou o jedinečné okamžiky podělit s rodinami a fanoušky.

Telefon Galaxy Z Flip6 Olympic Edition bude k vidění v centrech Olympic™ rendezvous @ Samsung, například na Champs-Elysees 125, od 12. července.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno