PSVR2

Připravovaná aplikace umožní uživatelům hrát hry pro Steam a PC VR na zařízení pro virtuální realitu od společnosti Sony.

Říci, že se PlayStation VR2 nedaří, by bylo poněkud slabé slovo, ale společnost Sony se rozhodla podívat se do oblasti PC, aby se pokusila situaci svého headsetu trochu zachránit. Minulý měsíc společnost vydala PC adaptér pro PS VR2 pro ty, kteří chtějí kompatibilitu s PC hrami i hrami pro PS5, a nyní se zdá, že se chystá i integrace se službou Steam.

Ve službě Steam se objevila aplikace pro PlayStation VR2, podle které bude tato platforma pro headset nativně spuštěna za pár týdnů, 6. srpna. Podle stránky aplikace na platformě umožní hrát hry pro PC VR a Steam na PlayStation VR2, aktualizovat firmware náhlavní soupravy a ovladačů Sense prostřednictvím služby Steam, upravovat nastavení a další. Abyste však mohli aplikaci Steam na náhlavní soupravě používat, budete podle očekávání potřebovat výše zmíněný PC adaptér.

Minulý měsíc se objevily zprávy, že společnost Sony provedla „hluboké škrty“ ve financování vývoje PS VR2 poté, co se zařízení na trhu příliš neprosadilo.

Článek Služba Steam přichází na PlayStation VR2 6. srpna se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno