První domácí projektor na světě, který lze nainstalovat ke stropu a dosahuje barevného gamutu BT.2020 pro barvy v kino kvalitě.

Společnost ViewSonic představuje projektor LX700-4K RGB. Tento inovativní projektor nastavuje nový standard vizuálního výkonu pro domácí zábavu. Jako první stropní domácí projektor na světě s laserovou RGB technologií dosahuje LX700-4K RGB 100% pokrytí barevného gamutu BT.2020, jednoho z nejpokročilejších barevných standardů současnosti. Díky tomu projektor poskytuje ohromující škálu živých, realistických barev, které výrazně zvyšují pohlcující zážitek ze sledování. V kombinaci se skutečným rozlišením 4K UHD a podporou HDR a HLG poskytuje obraz v kvalitě jako v kině a pro spotřebitele představuje všestrannou investici do budoucnosti.

„ViewSonic se snaží být v čele nových definic domácí zábavy, neustále překonávat očekávání a nastavovat nové standardy v oboru. Chápeme rostoucí poptávku po pohlcujícím zážitku ze sledování filmů z pohodlí domova a jsme odhodláni dodávat špičková řešení, která zlepšují každodenní život,“ říká Dean Tsai, generální ředitel divize projektorů a LED displejů společnosti ViewSonic. „Projektor LX700-4K RGB je ukázkou našeho odhodlání inovovat a uspokojovat potřeby zákazníků v oblasti špičkové domácí zábavy. Nabídkou výjimečné kvality obrazu a bezproblémové integrace do jakéhokoli domácího prostředí společnost ViewSonic pokračuje v posouvání hranic technologie domácího kina a zajišťuje, že naše produkty poskytují vynikající a dlouhodobou hodnotu pro milovníky domácího kina.“

Zdroj: ViewSonic

Inovativní laserová RGB technologie pro vynikající zážitek z domácího kina

Projektor LX700-4K RGB nastavuje novou laťku v oblasti projektorů pro domácí kino díky výjimečnému barevnému výkonu a plynulému obrazu pro domácí sledování s velkým obrazem. Jeho jádrem je špičková laserová RGB technologie, která vytváří živý obraz se 100% pokrytím barevné škály BT.2020 a přináší realističtější a pohlcující zážitek ze sledování. Díky vysoké sytosti barev a kontrastu se projektor může pochlubit 5 200 RGB laser lm, které zajišťují živé a jasné detaily i za různých světelných podmínek. To zvyšuje celkovou kvalitu obrazu, takže je ideální pro milovníky domácího kina.

Projektor poskytuje rozlišení 4K spolu s podporou HDR/HLG, což zajišťuje výjimečně ostrý a hluboký obraz. Vysoký nativní kontrastní poměr, poháněný 0,65palcovým čipem DMD (Digital Micromirror Device), zvýrazňuje detaily, zejména v tmavých scénách, a poskytuje tak v různých domácích prostředích skutečný zážitek jako v kině. Využívá technologii Digital Light Processing (DLP), stejnou důvěryhodnou technologii, která se používá v kinech IMAX a ve více než 90 % digitálních kin po celém světě. To zajišťuje dlouhotrvající kvalitu obrazu pro nekonečný požitek.

Zábava a herní dokonalost

Kromě toho, že LX700-4K RGB vyniká při zprostředkování filmových zážitků, splňuje také vysoce kvalitní herní standardy pro oblíbené konzole, jako jsou Xbox a PlayStation. Kombinace rozlišení QHD 1440p při 120 Hz zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi rozlišením a obnovovací frekvencí pro pohlcující herní zážitek. Poskytuje plynulý a detailní obraz i během rychlých akcí, takže si hráči mohou vychutnat plynulý výkon bez ztráty kvality obrazu. Projektor se může pochlubit 4,2ms ultrarychlým vstupem, hyperreaktivní obnovovací frekvencí 240 Hz a dobou odezvy na úrovni mikrosekund, takže poskytuje bezproblémový domácí herní zážitek pro všechny hráče.

 

Projektor LX700-4K RGB by měl být na českém trhu dostupný od druhé poloviny srpna 2024 za doporučenou maloobchodní cenu 48 390 Kč (včetně DPH).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno