Společnost TP-Link oznamuje uvedení své nejnovější chytré bezdrátové bateriové bezpečnostní kamery Tapo C410 na český trh.

Novinka poskytuje maximální flexibilitu a bezpečnost díky svému bezdrátovému provedení, které eliminuje potřebu zásuvek a umožňuje instalaci téměř kdekoli ve venkovním i vnitřním prostředí.

Špičkové rozlišení a barevné noční vidění

Tapo C410 přichází s rozlišením 2K 3MP, které poskytuje křišťálově čistý obraz, což umožňuje detailní monitorování a identifikaci každého detailu. Velký benefit kamery představuje barevné noční vidění, které umožňuje velká clona společně s vestavěnými světly. Uživatelé tak ocení kvalitní barevné záběry do vzdálenosti až 9 metrů.

Zdroj: TP-Link

Jedním z klíčových benefitů kamery Tapo C410 je její prodloužená životnost baterie, která umožňuje až 180 dní provozu na jedno nabití. V případě potřeby lze kameru doplnit i solárním panelem Tapo pro průběžné dobíjení baterie. Kamera je také vybavena inteligentní detekcí osob, která minimalizuje falešné poplachy způsobené například pohybem zvířat nebo padajícím listím. Uživatelům tak poskytuje přesné upozornění na skutečné hrozby.

Maximální flexibilita

Odolnost proti povětrnostním vlivům IP65 zajišťuje, že kamera může fungovat v prašném prostředí a za každého počasí, ať už jde o déšť, sníh nebo silný vítr. Toto robustní provedení zaručuje dlouhou životnost a spolehlivý výkon v různých klimatických podmínkách.

Zdroj: TP-Link

Další výhodu nové kamery představuje možnost snadného připojení k domácí síti přes Wi-Fi a integrace do aplikace Tapo, která zajišťuje snadné sledování a správu kamery přímo z mobilního zařízení. Uživatelé tak mohou dostávat okamžitá upozornění na neobvyklé aktivity, přehrávat si záznamy a upravovat nastavení produktu podle svých potřeb. Tapo C410 podporuje obousměrný zvuk, což umožňuje komunikaci s osobami v blízkosti kamery. To se hodí třeba při hovoru s kurýrem. Maximální pohodlí uživatelů pak podtrhuje kompatibilita s komunikačními asistenty Alexa a Google Assistant.

Záznamy lze ukládat na microSD kartu až do velikosti 512 GB, což poskytuje dostatečný prostor pro dlouhodobé archivování videí bez potřeby předplatného cloudových služeb. Pro uživatele, kteří preferují vzdálené úložiště, je dostupná i tato možnost.

Tapo C410 je ideálním řešením pro každého, kdo hledá spolehlivou, snadno instalovatelnou a všestrannou bezpečnostní kameru pro interiéry či venkovní prostory.

Klíčové vlastnosti Wi-Fi kamery TP-Link Tapo C410:

  • Bezdrátové flexibilní připojení
  • Rozlišení 2K 3MP
  • Barevné noční vidění
  • Životnost baterie až 180 dní na jedno nabití
  • Inteligentní detekce osob
  • Odolnost IP65
  • Flexibilní možnosti ukládání záznamů (microSD, Cloud)
  • Podpora hlasových asistentů

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno