V dnešní digitální éře, kdy se naše domovy stávají stále chytřejšími a propojenějšími, je kvalitní internetové připojení naprosto nezbytné. Nový třípásmový Wi-Fi 7 router Mercusys MR47BE přináší pokročilé řešení pro domácnosti, které vyžadují stabilní, rychlé a všestranné připojení.

Výkon pro náročné uživatele

S rychlostí až 9,3 Gb/s zvládne Mercusys MR47BE bez problémů obsloužit celou řadu zařízení současně. Ať už streamujete videa ve 4K rozlišení, hrajete náročné online hry, pracujete z domova s velkými datovými přenosy, nebo prostě jen potřebujete spolehlivé připojení pro celou rodinu, tento router poskytuje dostatečný výkon pro většinu běžných i náročnějších činností.

Díky podpoře nejnovějšího standardu Wi-Fi 7 nabízí MR47BE nejen vysoké rychlosti, ale také nižší latenci a lepší efektivitu sítě. To znamená, že i při velkém zatížení sítě zůstává odezva rychlá a stabilní.

Co je Wi-Fi 7?

Jedná se o nejnovější standard Wi-Fi, známý také jako IEEE 802.11be. Funguje ve všech třech pásmech (2,4 GHz, 5 GHz a 6 GHz), aby bylo možné plně využít všechny zdroje spektra. Zatímco Wi-Fi 6 byla postavena v reakci na rostoucí počet zařízení na světě, cílem Wi-Fi 7 je poskytovat maximální rychlosti pro každé zařízení s vyšší účinností. Pokud se potýkáte s neustálým ukládáním do vyrovnávací paměti, zpožděním nebo přetížením, router Wi-Fi 7 pro vás bude nejlepším řešením.

Wi-Fi 7 slibuje, že uživatelé vůbec poprvé v historii nepocítí rozdíl mezi drátovým a bezdrátovým připojením k internetu. Wi-Fi 7 zavádí ultra-širokou šířku pásma 320 MHz, 4096-QAM, Multi-RU a Multi-Link Operation, které poskytují rychlosti 4,8× rychlejší než Wi-Fi 6 a 13× rychlejší než Wi-Fi 5. Zároveň přináší zvýšenou kapacitu a lepší efektivitu. Bude také podporovat nejnovější technologie, jako je streamování v 8K, virtuální a rozšířenou realitu a internet věcí (IoT).

Zdroj: Mercusys

Lepší pokrytí v celém domě

Router je vybaven šesti výkonnými anténami, které zajišťují výborné pokrytí i ve větších prostorech. Díky technologii Beamforming zařízení dokáže „zaměřit“ signál přímo na připojená zařízení, čímž se signál dostane i do míst, kde dříve internet nefungoval. To oceníte zejména ve větších domech nebo bytech s více patry, ale i v prostorech s překážkami, jako jsou silné zdi nebo kovové konstrukce.

Bezpečnost a kontrola

V době, kdy jsou kybernetické hrozby stále sofistikovanější, je potřeba myslet na bezpečnost. Proto MR47BE nabízí moderní zabezpečení WPA3. Toto nejnovější šifrování poskytuje lepší ochranu proti pokusům o prolomení hesla a zajišťuje, že vaše síť zůstane chráněna před neoprávněným přístupem.

Pro rodiny s dětmi jsou k dispozici pokročilé funkce rodičovské kontroly. Rodiče mohou snadno nastavit časové limity pro používání internetu, blokovat přístup k nevhodnému obsahu a mít přehled o online aktivitách svých dětí. Tyto nástroje pomáhají vytvořit bezpečnější digitální prostředí pro celou rodinu.

Snadné nastavení

Navzdory pokročilým funkcím je instalace routeru překvapivě jednoduchá. Díky intuitivní mobilní aplikaci MERCUSYS, která je dostupná v češtině i slovenštině, zvládnou základní nastavení i méně zkušení uživatelé. Aplikace nabízí průvodce instalací krok za krokem a umožňuje snadnou správu sítě, včetně monitorování připojených zařízení, nastavení priorit pro jednotlivé aplikace nebo vytváření oddělených sítí pro hosty.

Zdroj: Mercusy

Připraven na budoucnost

S podporou nejnovějšího standardu Wi-Fi 7 je MR47BE více než jen router pro současnost  – je to investice do budoucnosti vaší domácí sítě. Jak budou přibývat zařízení podporující Wi-Fi 7, váš domov bude připraven těžit z jejich plného potenciálu. To zahrnuje nejen vyšší rychlosti, ale i lepší správu zahlcených sítí a efektivnější využití dostupného spektra.

Pokud hledáte způsob, jak významně zlepšit domácí připojení a připravit se na rostoucí nároky moderních zařízení, stojí pořízení podobného zařízení za zvážení. Tento router nabízí kombinaci vysokého výkonu, pokročilých funkcí a uživatelské přívětivosti, která uspokojí požadavky většiny domácností. S MR47BE můžete očekávat stabilní, rychlé a bezpečné připojení, které udrží krok s vašimi měnícími se potřebami v oblasti domácí konektivity. A to vše za velmi zajímavou cenu 5 299 Kč, která je vzhledem k podpoře nejnovějšího standardu Wi-Fi 7 překvapivě příznivá.

Klíčové vlastnosti Mercusys MR47BE:

  • Podpora nejnovějšího standardu Wi-Fi 7
  • Třípásmové připojení s rychlostí až 9,3 Gb/s (5 760 Mb/s v pásmu 6 GHz, 2 880 Mb/s v pásmu 5 GHz, 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz)
  • Podpora Multi-Link Operation (MLO) pro vyšší propustnost a nižší latenci
  • 4× 2,5Gb/s porty: 1× 2.5 Gb/s WAN port a 3× 2.5 Gb/s LAN
  • 6× všesměrové antény pro maximální pokrytí signálem
  • Kompatibilita s EasyMesh
  • Jednoduchá správa pomocí aplikace
  • Robustní zabezpečení pomocí standardu WPA3
  • Rodičovská ochrana

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno