Vivo X100 s MediaTek Dimensity 9300 SoC a kamerami Zeiss byl uveden na trh v lednu spolu s Vivo X100 Pro. Vlajkový telefon je na trhu stále nový, ale podrobnosti o jeho nástupci — Vivo X200 — se již objevují online.

Nadcházející smartphone řady X má přijít s 50megapixelovým hlavním fotoaparátem Sony jako jeho předchůdce. O nadcházející čipové sadě MediaTek Dimensity 9400 se říká, že pohání údajné Vivo X200. Mohlo by se pochlubit displejem s rozlišením 1,5K.

Klíčové specifikace Vivo X200 (odhaleno)

Tiper Digital Chat Station na Weibo zveřejnil údajné specifikace připravovaného vlajkového telefonu. Příspěvek neobsahuje přesný název telefonu, ale komentáře k příspěvku naznačují, že se mluví o standardním Vivo X200.

Podle příspěvku bude údajný Vivo X200 obsahovat 50megapixelový super velký spodní hlavní fotoaparát přizpůsobený Sony. Primární fotoaparát prý doprovází 3x teleobjektiv střední třídy. Má panel s rozlišením 1,5K od domácího (čínského) výrobce a s úzkými rámečky.

Minulý měsíc se ze stejného zdroje objevilo několik podrobností o řadě Vivo X200. Jak Vivo X200, tak Vivo X200 Pro mají pod kapotou zabalit neohlášenou čipovou sadu MediaTek Dimensity 9400. O modelu Pro se říká, že nese ultrazvukový snímač otisků prstů jako mělo Vivo X80 Pro.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno