Událost Made by Google je nabitá významnými hardwarovými oznámeními, na která uživatelé a technická komunita dlouho čekali. I když se zdá, že se událost točí kolem sestavy Pixel 9 a upgradů, které k ní přicházejí, není to jediné pozoruhodné oznámení, které společnost učinila.

Google Pixel Watch 3 byly uvedeny na trh vedle a jsou další nositelnou kartou. Chytré hodinky jsou vybaveny novým displejem a menšími rámečky a jsou uvedeny na trh ve dvou velikostech.

Událost Made by Google je nabitá významnými hardwarovými oznámeními, na která uživatelé a technická komunita dlouho čekali. I když se zdá, že se událost točí kolem sestavy Pixel 9 a upgradů, které k ní přicházejí, není to jediné pozoruhodné oznámení, které společnost učinila. Google Pixel Watch 3 byly uvedeny na trh vedle a jsou další nositelnou kartou. Chytré hodinky jsou vybaveny novým displejem a menšími rámečky a jsou uvedeny na trh ve dvou velikostech.

První věc, kterou si na Pixel Watch 3 všimnete, jsou varianty velikosti: Nyní je k dispozici v 41 mm a 45 mm. Zatímco design nezaznamenává žádné zásadní změny oproti předchozímu modelu kromě možná hladších hran, jsme nadšeni barevnými možnostmi chytrých hodinek, které zahrnují modrou, růžovou a modrozelenou.

Zdroj: Google

Největším vylepšením je však tentokrát masivní vylepšení displeje, která nejen znamenají možnost větší velikosti, která je dvojnásobná oproti předchozí verzi, ale také vylepšený jas, který dosahuje až 2 000 nitů pro lepší vizuální zážitek a další. jasnost. Rámečky se znatelně zmenšily, zejména u 45mm varianty, díky čemuž je esteticky přitažlivější díky snížení z 5,5 mm na 4,5 mm.

Pixel Watch 3 jsou také nabité výdrží baterie, která se prodlouží až na 24 hodin používání a může poskytnout 36 hodin podpory na jedno nabití v režimu úspory baterie. Přichází s vyšší rychlostí nabíjení než jeho předchůdce, což snižuje potřebu nepřetržitého nabíjení zařízení.

Se začleněním 5 GHz Wi-Fi technologie do nového nositelného zařízení by se výrazně zlepšil přenos dat díky větší stabilitě a snížení přetížení. Dlouho očekávaná podpora UWB se konečně dostala na Pixel Watch 3 a připravila by cestu pro vylepšení zámku Watch, kterou uživatelé dlouho hledali.

Nový displej má obnovovací frekvenci 60 Hz, což je obrovský skok oproti obnovovací frekvenci 30 Hz předchozího modelu. To slibuje vizuálně plynulejší a citlivější zážitek. Předchozí verze měla shodně 2GB RAM a 32GB flash úložiště, takže k žádnému zásadnímu upgradu kapacity úložiště nedošlo.

Pixel Watch 3 pohání čipset Qualcomm Snapdragon W5 a koprocesor Cortex M33. Ačkoli to nezohledňuje nárůst výkonu oproti svému předchůdci, uživatelé se těší na větší displej a oříznuté rámečky nového nositelného zařízení. Pixel Watch 3 představují dosud nejhlubší integraci s Google a Pixel a jsou nabité novými funkcemi, které vám pomohou sledovat vaše zdraví a kondici.

Zdroj: Google

Nová funkce Cardio Load vám dá vědět, kdy byste měli odpočívat nebo se tlačit do práce na základě fyzické zátěže. Bude také přidán Ranní přehled, který denně shrnuje všechny informace.

Google také tvrdí, že je průkopníkem nové funkce nazvané detekce ztráty pulsu, která zjistí, zda někdo zmeškal puls nebo se jeho srdce přestalo pohybovat, aby vyvolalo nouzovou situaci. Tato funkce by mohla být velmi užitečná pro uživatele s chronickými onemocněními. 41mm model začíná na 349 dolarech a 45mm model začíná na 399 dolarech a je k dispozici pro předobjednávku ode dneška.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno