Společnost ViewSonic oznamuje uvedení nejnovějších přenosných projektorů M1X a M1S na trh. Nové projektory M1X a M1S navazují na charakteristický design řady ViewSonic M1 a jsou vybaveny patentovaným inteligentním stojanem 3 v 1, který umožňuje projekci v rozsahu 360 stupňů.

Tyto projektory jsou také vybaveny komplexní horizontální a vertikální korekcí lichoběžníkového zkreslení, která umožňuje projekci ze strany a větší flexibilitu nastavení. Díky reproduktorům Harman Kardon a vestavěné baterii zajišťují nepřetržitý zážitek ve vnitřním i venkovním prostředí.

„Pozorujeme, jak se mění životní styl zákazníků, kteří stále více vyžadují dynamické vizuální zážitky a pohodlí na cestách,” říká Dean Tsai, generální ředitel divize projektorů a LED displejů společnosti ViewSonic. „Když jsme v roce 2019 uvedli na trh první generaci projektoru M1, neustále jsme dostávali pozitivní ohlasy z trhu. Nyní, v rámci našeho závazku k inovacím a zaměření na uživatele, s potěšením uvádíme na trh nové projektory M1X a M1S. Tyto nové modely byly navrženy s ohledem na pohodlí uživatelů a díky vylepšeným funkcím rozšiřují možnosti nastavení a přinášejí všestrannější audiovizuální zážitek pro zábavu kdekoli.”

Zdroj: ViewSonic

Dokonalá a snadná projekce v jakémkoli prostředí

Přenosné projektory M1X a M1S jsou vybaveny patentovaným chytrým stojanem 3 v 1 a automatickou vertikální korekcí lichoběžníkového zkreslení, což uživatelům umožňuje bez námahy promítat obsah na strop, stěny nebo jakýkoli jiný povrch a nabízí projekci v rozsahu 360 stupňů. Díky nově přidané horizontální korekci lichoběžníkového zkreslení a nastavení 4 rohů mohou uživatelé promítat dokonale tvarovaný obraz. Ať už umístíte projektor na noční stolek vedle postele nebo na terase na zahradě, modely M1X a M1S vám snadno poskytnou filmový požitek kdekoli.

Zábava na cestách se spolehlivým audiovizuálním výkonem 

Díky integrovaným reproduktorům Harman Kardon si uživatelé mohou vychutnat vysoce kvalitní zvuk, který zaplní celou místnost, a užít si tak pohlcující zážitek z kompaktního projektoru. Novinky jsou také vybaveny technologií Cinema SuperColor+, která poskytuje 125% pokrytí barevného gamutu Rec.709 pro živý a realistický obraz. Projektory mají lehkou konstrukci s hmotností menší než 1 kg, vestavěnou baterii a jsou kompatibilní s powerbankou. Uživatelé si je tak mohou vzít kamkoli s sebou a snadno proměnit jakýkoli vnitřní nebo venkovní prostor v centrum zábavy.

Zdroj: ViewSonic

Bezproblémové připojení k oblíbeným streamovacím zařízením

Ať už hrajete hry na Nintendu Switch nebo voláte přes FaceTime na nejnovějším iPhonu, projektory M1X a M1S umožňují bezproblémové připojení k široké škále zařízení prostřednictvím USB-C. Jsou také kompatibilní s oblíbenými streamovacími zařízeními, jako jsou Google Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV a přehrávače Roku, což zvyšuje pohodlí. Port USB-A umožňuje nabíjení streamovacích zařízení, což eliminuje potřebu samostatných napájecích adaptérů.

Projektor M1X jde ještě dál díky chytrým funkcím, jako je zrcadlení obrazovky přes Wi-Fi a přenos zvuku přes Bluetooth, a poskytuje tak maximální flexibilitu a pohodlí pro všechny projekční potřeby.

Projektory by měly být na českém trhu dostupné od září 2024. M1S bude v prodeji za doporučenou maloobchodní cenu 8 890 Kč a M1X za 10 190 Kč.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno