Vývojáři mají dnes napilno, protože Apple vydal nejen beta verzi 8 systému iOS 18, ale také beta verzi 3 systémů iOS 18.1, iPadOS 18.1 a macOS 15.1 se všemi novými funkcemi Apple Intelligence.

O vydání iOS 18 a ostatních aktualizací jsme již informovali a můžete se podívat na další podrobnosti o stahování a instalaci. iOS 18.1, iPadOS 18.1 a macOS 15.1 nabízejí nové funkce Apple Intelligence, které můžete právě teď vyzkoušet na iPhonu 15 Pro a 15 Pro Max.

Pokud jste vývojář, můžete si iOS 18.1 a iPadOS 18.1 stáhnout a nainstalovat v aplikaci Nastavení na iPhonu tak, že přejdete do nabídky Obecné > Aktualizace softwaru > Beta aktualizace a nainstalujete nejnovější sestavení. Všimněte si, že beta verze se vztahuje pouze na iPhone 15 Pro a iPhone 15 Pro Max, protože se jedná o speciální aktualizaci Apple Intelligence, která není kompatibilní se staršími modely.

Nejnovější aktualizace iOS 18.1 a iPadOS 18.1 beta 3 přináší dvě významné novinky, mezi které patří nová funkce „Vyčistit“ ve funkci Fotky poháněné technologií Apple Intelligence a možnost zobrazit přehled oznámení pro všechny aplikace, a to jak stock, tak i aplikace třetích stran. Tyto nové funkce si můžete na iPhonu 15 Pro a iPhonu 15 Pro Max vyzkoušet již nyní.

Aktualizaci macOS 15.1 lze do počítačů Mac se systémem Apple Silicon stáhnout prostřednictvím mechanismu aktualizace softwaru v Nastavení systému. Apple Intelligence je klíčovou součástí aktualizací iOS 18.1 a macOS 15.1, protože společnost před oficiálním vydáním finálního sestavení přidala několik nových funkcí. Musíme však poznamenat, že se nejedná o finální beta aktualizaci, na rozdíl od iOS 18 a macOS 15, které budou veřejnosti k dispozici příští měsíc.

Očekáváme, že aktualizace budou k dispozici v říjnu, což je o několik týdnů později, než se původně očekávalo, ale čekání se vyplatí, protože Apple zdokonaluje funkce Apple Intelligence. V aktualizaci je několik nástrojů pro psaní spolu s novým prostředím Siri s přepracovanou vizuální stránkou. Součástí aktualizace jsou také chytré odpovědi, které ušetří čas při mnoha příležitostech, včetně Zpráv, Pošty a mnoha dalších.

Co se týče novinek v nových beta sestaveních, počkáme si na vývojáře, kteří si s nejnovějším sestavením pohrají. Stáhli jste si iOS 18.1 a macOS 18.1 beta 3 na svůj iPhone nebo Mac? Podělte se s námi o své zkušenosti v komentářích.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno