Společnost Apple každoročně představuje nové povrchové úpravy své řady iPhone „Pro“ a experimentuje s několika variantami. Uvedení nového modelu ve stejné barvě samozřejmě vede k nevýrazné strategii, a proto společnost každých 12 měsíců vše obměňuje.

Při této příležitosti jeden z blízkovýchodních prodejců poškádlil, že bychom si měli připoutat pásy, protože iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max možná dorazí v novém kávovém provedení, a bude to poprvé, co Apple tento přístup zvolil.

Ukázku zveřejnila společnost Sharaf DG, známý prodejce spotřební elektroniky se sídlem v Dubaji. Kromě nápisu „Stay Tuned“ (Zůstaňte naladěni) uvedeného na konci 14sekundového klipu nebyl přítomen žádný další text, který by upozorňoval na nové funkce, které se objeví v iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max. Naštěstí to bylo zbytečné, protože video přineslo zprávu v černobílém provedení. Jemných náznaků si všiml @emkwan, který teaser zveřejnil na X a ukázal na něm šálek kávy.

Video přibližuje kávu a ukazuje ikonickou soustavu tří zadních kamer spolu s dvouslovným textem na samém konci. Nyní samotný nápoj zdůrazňuje, že iPhone 16 Pro a iPhone 16 Pro Max přijdou v nové barvě, ale je tu i něco dalšího. Způsob, jakým video přibližuje šálek kávy, naznačuje, že by Apple mohl u obou vlajkových lodí představit novou funkci makro, která přinese směšnou úroveň přiblížení pro zachycení neuvěřitelných detailů.

Apple tuto funkci v současnosti nabízí od iPhonu 13 Pro a iPhonu 13 Pro Max, přičemž k pořizování makrofotografií se používá ultraširokoúhlý fotoaparát. Společnost by mohla představit novou vrstvu této zobrazovací funkce, která by poskytovala lepší detailní záběry. Ačkoli neznáme úplný rozsah těchto podrobností, do události Apple „It’s Glowtime“, která se uskuteční 9. září, zbývá pouhý týden. Nezbývá tedy mnoho času na to, aby došlo k oznámení a abychom se o nových vlajkových lodích dozvěděli více.

 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno