Samsung aktivně pracuje na uvedení svých nových zařízení, ať už jde o nejnovější řadu S, novou skládací technologii, na které pracuje, nebo levnou variantu, která má být představena za měsíc či dva. Vzhledem k tomu, že jej nedávno spatřila agentura FCC, objevily se zvěsti o modelu Galaxy S24 FE, který by se mohl objevit již brzy.

Tento přístroj je snahou jihokorejského technologického giganta o zařízení za rozumnou cenu s prémiovými funkcemi, které lze považovat za další nejlepší alternativu k vlajkovým telefonům. Zatímco dosud bylo k dispozici jen málo informací o chystaném zařízení, nedávný únik informací přináší některé klíčové podrobnosti a náhled na to, co by tento levný telefon mohl obsahovat.

Není to tak dlouho, co se S4 FE dostal na seznam FCC, což potvrzuje, že se na tomto kapesním smartphonu pracuje, pravděpodobně vyjde brzy a může být uveden v říjnovém termínu. Předchozí zprávy poukazovaly na větší displej a lepší špičkový jas nadcházející verze FE; nyní se s námi leaker podělil o rozměry a poskytl další informace o tom, co můžeme od telefonu FE očekávat.

Jeden z tipařů odhalil některé klíčové detaily modelu S24 FE na serveru X, dříve Twitter, a sdílel obrázek, na kterém jsou zmíněny uniklé rozměry. Podle příspěvku má model FE rozměry 162 mm x 77,3 mm, které v porovnání s modelem Galaxy S24, jehož rozměry jsou 147 mm x 70,6 mm, znamenají, že rozpočtový telefon je větší a širší. Z toho můžeme usuzovat, že by smartphone mohl mít krabicovitější design, podobně jako Galaxy Z Fold 6 a řada S25.

Galaxy S24 FE má mít také rozšířenou podporu nabíjení, údajně bude nabízet 9W reverzní bezdrátové nabíjení, které umožní bezproblémové bezdrátové nabíjení dalších zařízení. Údajně je také vybaven rozsáhlou konektivitou s Wi-Fi 6E, vylepšenou verzí Wi-Fi 6, která by měla nabídnout vyšší rychlost a nižší latenci, což by zlepšilo celkový zážitek z připojení.

Podrobnosti nám dávají dobrou představu o možných vylepšeních varianty FE, ale je třeba je brát s rezervou, dokud nebudeme mít oficiální potvrzení specifikací. Levný telefon má být údajně vybaven trojitým fotoaparátem a poháněn procesorem Exynos 2400e. Vzhledem k nedávným únikům a pozorování FCC se zdá, že uvedení na trh není daleko a před oficiálním vydáním se pravděpodobně objeví další podrobnosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno