Sony PS5 Pro PlayStation 5 Pro

Podle nedávného úniku informací se očekává, že výkon PlayStationu 5 Pro se bude pohybovat na úrovni grafického procesoru Radeon 7700 XT, ale s určitým zlepšením v oblasti ray tracingu.

Známý leaker společnosti AMD Kepler na serveru X prozradil, že výkon nové konzole se blíží výkonu modelu 7700 XT v rasterizaci a je o něco vyšší v ray tracingu. Tato informace se shoduje se vším, co jsme doposud slyšeli, protože konzole údajně přináší výrazné zlepšení výkonu v ray tracingu oproti základnímu modelu.

S tím, jak se údajně blíží odhalení konzole PlayStation 5 Pro, se v posledních dnech začaly na internetu objevovat další informace o této konzoli. Podle známého leakera billbil-kun se design konzole nebude příliš lišit od základního modelu, jak je uvedeno na obalu systému. Navíc zatím není známo, zda bude konzole vydána s diskovou mechanikou, protože balení, které leaker viděl, bylo určeno pouze pro digitální edici systému.

PlayStation 5 Pro bude údajně odhalen již tento měsíc. Jakmile se o systému dozvíte více, budeme vás o něm informovat, takže zůstaňte s námi a sledujte všechny nejnovější zprávy.

Článek Výkon PlayStation 5 Pro se blíží grafickým kartám Radeon 7700 XT, v Ray Tracingu je rychlejší se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno