PlayStation 5 Pro Mock Up scaled 1

Na internetu byla sdílena nová maketa konzole PlayStation 5 Pro, která poskytuje nový pohled na design konzole, jenž unikl minulý týden.

Jak informoval portál X by NIB, render založený na návrhu, který unikl od billbil-kun, vytvořil uživatel Redditu Dramatic_Experience 6 a ukazuje model doplněný o diskovou jednotku. Podle leakera zatím není známo, zda takový model bude vydán, protože balení, na které se jim podařilo nahlédnout, obsahovalo pouze konzoli bez diskové mechaniky. Soudě podle náčrtu, o který se leaker podělil, působí tento render docela přesně, i když ve finálním provedení bude jistě více rozdílů jak s renderem, tak se základním systémem.

Nejdůležitější rozdíly mezi PlayStation 5 Pro a základním modelem se skrývají pod kapotou. Podle známého úniku informací od společnosti AMD se bude výkon systému blížit modelu 7700 XT v rasterizaci a bude rychlejší v ray tracingu. Konzole bude také podporovat upscaler PlayStation Super Spectral Resolution, díky němuž prý bude konzole pocitově o 100 % rychlejší než základní model.

PlayStation 5 Pro zatím nebyl oficiálně odhalen, ale jeho oznámení by mělo být za rohem. O systému vás budeme co nejdříve informovat, takže zůstaňte s námi a sledujte všechny nejnovější zprávy.

Článek Maketa PlayStation 5 Pro poskytuje nový pohled na uniklý design konzole se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno