Honor Magic V3 se ještě před uvedením na trh dostal na titulní strany novin, protože představil nejtenčí profil skládacího telefonu a svou inovací stanovil nový rekord.

Již dříve jsme informovali o tom, že se nový skládací telefon společnosti prosadil v Evropě, která je druhým největším světovým trhem. Zařízení nechalo Samsung v prodejích za sebou ještě před oficiálním uvedením na trh. Uživatelé a technologická komunita dlouho vyhlíželi chystaný nejtenčí skládací smartphone a jistě si oddechli, že je konečně tady.

Na trhu se skládacími telefony v poslední době panuje silná konkurence, která ohrožuje pozici Samsungu jako průkopníka a lídra, zejména díky agresivním inovacím společnosti Honor, která se snaží přinést něco revolučního. O Magicu V3 se dlouho před jeho uvedením na trh hovořilo jako o nejtenčím skládacím telefonu, který má ve složeném stavu tloušťku pouhých 9,2 mm a nechává za sebou speciální edici Z Fold 6 od Samsungu, která má ve složeném stavu tloušťku 10,6 mm.

Zdroj: Honor

Ačkoli je Honor Magic V3 již nějakou dobu dostupný v Číně, uživatele, kteří netrpělivě čekali na celosvětové uvedení tohoto kapesního skládacího telefonu, nyní potěší, že byl dnes na veletrhu IFA 2024 oficiálně představen celosvětově. Magic V3 překonal svůj vlastní rekord nejtenčího skládacího telefonu s tloušťkou 9,9 mm, který loni pokořil Magic V2.

Ačkoli se všude mluví o tom, že je nejtenčí skládací, není to jediné vylepšení tohoto modelu. Údajně je vybaven novým pantem Super Steel Hinge, který pomáhá udržet tenký profil a zlepšuje zážitek z používání telefonu. Životnost zařízení zajišťuje jeho nová vnitřní struktura, která zahrnuje povlaky proti opotřebení.

Zdroj: Honor

Magic V3 má větší displej s 6,43palcovým krycím sklem a poměrem stran 2376 x 1060. Po otevření má 7,92palcový panel OLED a přichází s rozlišením 2344 x 2156. Obě obrazovky mají obnovovací frekvenci 120 Hz. Magic V3 je poháněn procesorem Snapdragon 8 Gen 3 a má 12 GB paměti RAM.

Kromě toho má na zadní straně trojitý fotoaparát s 50MP primárním snímačem, 50MP teleobjektivem a 40MP ultraširokoúhlým snímačem. Honor Magic V3 bude k dispozici v černé, zelené a červenohnědé barvě a jeho cena ve Velké Británii pro zájemce o nejtenčí skládací telefon, který trhá rekordy, bude 1 999 eur.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno