Společnost TP-Link uvádí na trh dvě nové sady powerline adaptérů, PGW2440 KIT a PG2400P KIT, které přinášejí rychlé a stabilní připojení k internetu pomocí stávající elektrické sítě. Oba produkty využívají technologii G.hn, která zajišťuje vyšší rychlosti a spolehlivost přenosu dat.

Sada PGW2440 KIT kombinuje výhody powerline technologie s dvoupásmovou Wi-Fi 6 poskytující rychlost až 1800 Mb/s. Je tak ideální pro domácnosti s vysokými nároky na internetové připojení. Umožňuje plynulé streamování 8K videí, online hraní her bez zpoždění a rychlé stahování velkých souborů. Díky Wi-Fi 6 je připojení nejen rychlé, ale i stabilní, s menším rušením a vyšší kapacitou pro více zařízení. Díky extra zásuvce na prvním adaptéru uživatelé nepřijdou o místo pro zapojení jiných zařízení do elektrické sítě. Modely jsou navíc vybaveny dohromady trojicí gigabitových portů pro ještě lepší výkony. Produkt také umožňuje vytvoření mesh sítě, a to připojením k routeru kompatibilnímu s technologií EasyMesh. Uživatelé tak jednoduše dosáhnout pokrytí celé domácnosti.

Zdroj: TP-Link

Druhá sada PG2400P KIT se zaměřuje na uživatele, kteří preferují kabelové připojení. Kit poskytuje přenosovou rychlost až 2400 Mb/s a je na každém adaptéru vybaven dvěma gigabitovými porty pro připojení stolních počítačů, herních konzolí nebo chytrých televizí. Oba adaptéry jsou vybaveny průchozí zásuvkou, která umožňuje připojení dalších elektrických zařízení, což zvyšuje flexibilitu instalace.

Zdroj: TP-Link

Obě sady se vyznačují jednoduchou instalací a energeticky úsporným režimem, jenž snižuje spotřebu energie při nečinnosti. Jejich dosah pokrývá až 300 metrů. To zajišťuje spolehlivé připojení i ve větších domácnostech. Modely jsou navíc navrženy tak, aby minimalizovaly rušení s ostatními elektrickými zařízeními v domácnosti.

Nové powerline sady TP-Link PGW2440 KIT a PG2400P KIT přinášejí revoluční řešení pro domácí sítě. Jsou tak vhodnou volbou pro domácnosti, které potřebují stabilní a rychlé připojení k internetu bez ohledu na náročnost použití.

Klíčové vlastnosti TP-Link PGW2440 KIT:

 Pokročilý protokol G.hn MIMO

  • Bleskově rychlá Wi-Fi 6 AX1800: 1201 Mb/s (5 GHz) + 574 Mb/s (2,4 GHz)
  • Kompatibilní s EasyMesh
  • Přenosová vzdálenost až 300 m přes stávající elektrické rozvody
  • 2+1 gigabitové ethernetové porty
  • Extra zásuvka

 

Klíčové vlastnosti TP-Link PGW2440 KIT:

  • Pokročilý protokol G.hn MIMO
  • 2+2 gigabitové ethernetové porty
  • Přenosová vzdálenost až 300 m přes stávající elektrické rozvody
  • Přídavná napájecí zásuvka

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno