Technologická komunita se zajímá o chystaný levný smartphone společnosti Samsung, který by měl být uveden na trh v říjnu letošního roku. Galaxy S24 FE je skvělou volbou pro uživatele, kteří hledají telefon, který nezatíží jejich kapsy a nabídne mnoho stejných funkcí jako vlajkové lodě. Vzhledem k tomu, že Galaxy S24 FE není daleko od uvedení na trh, objevilo se mnoho úniků, které prozradily design a další specifikace. Nyní se objevil nový únik, který prozrazuje oficiální řadu pouzder pro verzi FE.

Společnost Samsung je sice známá svými prémiovými telefony, ale Galaxy S24 FE se těší velké pozornosti, a to zejména u uživatelů, kteří mají nízký rozpočet. Zatímco v poslední době jsme byli svědky mnoha spekulací, které prozradily některé klíčové detaily o chystaném modelu, nový únik odhaluje oficiální pouzdra nové varianty Fan Edition.

Podle podrobností sdílených serverem Android Headlines očekáváme od společnosti Samsung čtyři typy pouzder: Silikonové, Standing Grip, Smart View Wallet a Flipsuit. Únik obsahuje mnoho obrázků zdůrazňujících různé materiály, kterých bychom se mohli dočkat.

Silikonové pouzdro

U pouzdra typu Silicon vidíme řadu barev, například modrou, bílou, zelenou a žlutou. Obecně se uživatelé více přiklánějí k tomuto pouzdru kvůli jeho měkké textuře, díky které se pohodlněji drží. Nabízené barvy obvykle odpovídají barvám zařízení, takže působí smíšenějším a estetičtějším dojmem.

Pouzdro Standing Grip

Uživatelé, kteří hledají funkčnost pouzdra, obvykle volí tento typ, protože je primárně vyroben z plastu a nabízí stejnou ochrannou funkci, ale na zadní straně je vybaven páskem, který po otevření může sloužit jako stojící úchyt pro telefon a uživatelé si mohou dopřát hands-free.

Pouzdro Smart View Wallet Case

Peněženka Smart View nabízí jedinečnou vícevrstvou funkčnost, protože nabízí dodatečnou ochranu pomocí klapky zakrývající obrazovku, když se nepoužívá. Klapka však zachovává část obrazovky viditelnou, takže máte pocit, že je telefon stále na displeji, a uživatelé si mohou snadno prohlédnout důležité informace na první pohled. Klopa také funguje jako peněženka na vnitřní straně, pokud chcete umístit nahoru karty nebo hotovost, čímž odpadá nutnost nosit samostatnou peněženku a nabízí velkou užitečnost.

Pouzdro Flipsuit

Toto pouzdro se údajně dodává ve dvou různých typech a nabízí uživatelům možnost přizpůsobit si ho tak, aby bylo lépe synchronizováno s jejich telefony.

Ten je také vybaven antireflexní fólií, která by měla více chránit displej a také zlepšit viditelnost za jasných podmínek.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno