Meta Quest 3S VR

V souvislosti s akcí Meta Connect 2024, která má začít koncem tohoto týdne, se začalo objevovat mnoho zvěstí a spekulací, přičemž jednou z nich je, že společnost má odhalit nový headset pro smíšenou VR realitu s názvem Meta Querst 3S, štíhlejší a zkrácenou verzi modelu Quest 3.

Zdá se, že všechny zvěsti byly z větší části pravdivé, protože uniklá reklama potvrdila nejen existenci tohoto headsetu, ale také jeho agresivní a dostupnou cenu, která odpovídá ceně předchozí generace i přes rostoucí inflaci.

Jak si všiml uživatel Redditu Vast_Front259, zdá se, že streamovací služba Peacock omylem odvysílala reklamu na Meta Quest 3S ještě před jejím oficiálním odhalením. Ačkoli nám kromě toho, jak nový headset vypadá, mnoho neříká, potvrzuje, že cena headsetu bude začínat na 299,99 dolarech.

Pro srovnání, cena modelu Meta Quest 3 začíná na 499,99 USD za 128GB model a 649,99 USD za 512GB model, což znamená, že Quest 3S je o 200 USD levnější než základní model Quest 3. To je ještě působivější vzhledem k tomu, že všichni předpokládali, že bude cenově blíže modelu Meta Quest 3. Ve skutečnosti má stejnou cenu jako Quest 2, který byl před čtyřmi lety uveden na trh za 299 USD za 64GB model. To je docela působivé na náhlavní soupravu VR, která bude mít údajně více funkcí než Quest 2, nemluvě o větším úložišti při uvedení na trh, a to za stejnou cenu. Mnozí očekávají, že cena bude mnohem vyšší, zejména vzhledem k tomu, že jsme byli svědky zvýšení ceny PS5 v některých regionech teprve minulý měsíc, tedy konzole, která je již také čtyři roky stará.

Tato cena Questu 3S jej jistě staví do vynikající pozice pro sváteční sezónu a vzhledem k tomu, že hra Batman: Arkham Shadow bude letos uvedena exkluzivně pro Quest 3, může to být právě ten impuls, který headset potřebuje k tomu, aby si jej pořídilo více majitelů Questu 2.

Očekává se, že kompletní oficiální specifikace a přesné datum vydání budou odhaleny během akce Meta Connect 2024, která začíná tuto středu 25. září.

Článek Meta Quest 3S se bude prodávat za $299, stejně jako Quest 2 se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno