Samsung možná našel způsob, jak ohyb obrazovky ještě více zmírnit.

Přestože Samsung již uvedl na trh Galaxy Z Fold 6 a Galaxy Z Flip 6, očekává se, že společnost vydá ještě jeden skládací model do konce tohoto roku. Jednat se má o edici Galaxy Z Fold 6 SE. Od chvíle, kdy jsme se poprvé dozvěděli o jeho existenci, objevilo se poměrně dost úniků, které ale nekončí. Nejnovější z nich nyní přinesl informaci ohledně ohybu displeje. 

S každý dalším modelem našel Samsung způsob, jak ještě více minimalizovat všudypřítomný záhyb na displejích svých skládacích zařízení. Tentokrát však možná nebude trvat celou generaci, než se dočkáme dalšího zlepšení.

Dnes se známý tipař Ice Universe podělil o některé podrobnosti o displeji speciální edice Galaxy Z Fold 6. Podle leakera odvedla firma u speciální edice solidní práci s kontrolou záhybů a tvrdí, že je „lepší než kdykoli předtím“. To by naznačovalo, že záhyby jsou ještě méně patrné než u běžného Galaxy Z Fold 6.

Podle dřívějších úniků bude mít tato speciální edice širší krycí displej než Galaxy Z Fold 6, dále podporu pera S Pen, tenčí tělo, 200Mpx hlavní fotoaparát a další vlastnosti. Když k tomu připočteme méně nápadný záhyb, opravdu to vypadá, že Special Edition je ta správná volba.

Bohužel se předpokládá, že speciální edice bude dostupná pouze v Jižní Koreji a Číně. Uniklé propagační materiály naznačují, že předobjednávky by mohly začít ještě tento měsíc, i tak je ale pravděpodobné, že se nějaké šedivky dostanou i na náš trh.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno