Zdá se, že Samsung sází na tenčí design, aby znovu vzbudil zájem o svá zařízení. Již jsme byli svědky několika zpráv, které naznačují, že společnost pracuje na tenčím modelu Galaxy Z Fold 6, a její příští vlajková loď řady Galaxy S má být údajně také dosud nejtenčím a nejlehčím modelem Ultra. Nyní nová zpráva naznačuje, že podobný přístup k designu by společnost mohla zvolit i u modelu Galaxy S25 FE.

Přestože od uvedení modelu Galaxy S24 FE na trh uplynulo teprve několik dní, zdá se, že společnost Samsung začala pracovat na jeho nástupci. Podle serveru The Elec (prostřednictvím serveru Neowin) společnost plánuje příští rok uvést na trh verzi FE své připravované vlajkové lodi řady Galaxy S25 a v současné době zvažuje nový, tenčí design tohoto zařízení.

Zpráva uvádí, že by Samsung mohl uvést Galaxy S25 FE jako tenký model a vybavit jej 6,7palcovým displejem. Aby bylo dosaženo štíhlejšího provedení, spekuluje se, že by zařízení mohlo obsahovat tenčí baterii s větší plochou. Zda tomu tak skutečně bude, je však zatím předčasné říci.

Kromě tenčího designu by Galaxy S25 FE mohl být vybaven čipovou sadou MediaTek Dimensity. Tipér Junkanlosreve, který dříve tvrdil, že Samsung nabídne základní Galaxy S25 s čipem MediaTek, nyní tvrdí (prostřednictvím GSMArena), že jihokorejský gigant změnil plány a místo toho použije pro Galaxy S25 FE čip Dimensity.

Galaxy S25 FE je stále v rané fázi vývoje, takže tyto zvěsti bereme s rezervou. Samsung pravděpodobně provede další změny, než se zařízení dostane na trh koncem příštího roku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno