Destiny Rising

Mobilní adaptace sci-fi střílečky od Bungie nabízí volitelný pohled třetí osoby, známé nepřátele a nové superhrdiny.

Společnost Bungie konečně oznámila dlouho očekávanou mobilní adaptaci hry Destiny – Destiny: Rising. Hru vyvíjí a vydává společnost NetEase, je ve vývoji pro iOS a Android a její uzavřená alfa verze je naplánována na 1. listopadu. Níže se podívejte na první trailer.

Destiny: Rising obsahuje mnoho stejných principů jako střílečka pro konzole/PC Bungie, kde hráči ovládají Guardiany, kteří bojují proti Vexům, Hivům a dalším nepřátelům. Trailer však ukazuje nové Super schopnosti.

K dispozici je také možnost hrát ve třetí osobě a v režimu první osoby, podporovány jsou však i ovladače pro Xbox, PlayStation a další mobilní zařízení. V tiskové zprávě senior viceprezident NetEase Games Ethan Wang uvedl: „S Destiny: Rising společnost NetEase Games je poctěna, že může ve spolupráci se společností Bungie přinést na mobilní zařízení zážitek na úrovni hry Destiny.

„Destiny je neuvěřitelná série s vášnivou a oddanou celosvětovou fanouškovskou základnou. Sami jsme velkými fanoušky, a proto s pokorou a nadšením přijímáme možnost přinést hráčům akční RPG střílečku zasazenou do světa Destiny.“

Vedoucí tvůrčího týmu Bungie Terry Redfield řekl: „Více než deset let jsme budovali tento vesmír, který obsahuje mnoho jedinečných a úžasných příběhů, a jsme nadšeni, že mobilní hráči budou moci zažít toto nové pojetí vesmíru Destiny od tvůrčího týmu NetEase.“

Zde se můžete zaregistrovat do nadcházející uzavřené alfa verze. Co se týče Destiny 2, nedávno byla spuštěna epizoda 2: Revenant, v níž hráči bojují proti Fikrulovi, fanatikovi, a jeho nehynoucím silám Scornů. K dispozici je také nový dungeon Vesper’s Host.

Článek Destiny: Rising oznámeno pro iOS a Android, uzavřená alfa verze je naplánována na listopad se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno