Společnost Google konečně uvolnila Android 15 pro všechny telefony a tablety Pixel a aktualizaci si můžete stáhnout a nainstalovat právě teď prostřednictvím aplikace Nastavení.

Aktualizace přichází poté, co společnost vydala šest hlavních náhledů a beta verzí, a přináší významná vylepšení, která si můžete prohlédnout.

Pokud máte zařízení Pixel, můžete si do něj nainstalovat Android 15 hned teď a proces instalace aktualizace je poměrně jednoduchý a přímočarý. Aktualizace přináší řadu nových funkcí, například Soukromý prostor, Detekce krádeže, Offline zařízení a Vzdálený zámek, což jsou jen některé z novinek. Pokud si chcete aktualizaci na kompatibilní zařízení nainstalovat hned teď, postupujte podle níže uvedených pokynů.

  • Krok 1: Nejprve musíte v telefonu Google Pixel spustit aplikaci Nastavení a přejít do části Systém.
  • Krok 2: Nyní sjeďte dolů a klepněte na položku Aktualizace softwaru.
  • Krok 3: Klepněte na položku Aktualizace systému a přejdete na obrazovku instalace.

Od této chvíle stačí podle pokynů na obrazovce stáhnout a nainstalovat aktualizaci do telefonu Pixel. Aktualizace má pro každé zařízení jinou velikost a my v současné době používáme nejnovější sestavení na telefonu Pixel 8, které má něco málo přes 1,5 GB. Android 15 je významná aktualizace a obnoví vaše zkušenosti se systémem Android na telefonu značky Pixel, zejména na řadě Google Pixel 9. Aktualizace bude obsahovat také několik funkcí umělé inteligence pro Pixel 9 a starší modely, které společnost oznámila na své akci I/O na začátku tohoto roku.

Verze Android 15 obsahuje také řadu vizuálních změn, včetně rozhraní pro nastavení hlasitosti a možnosti zobrazovat delší názvy aplikací. Na výběr jsou nové widgety a nové nástroje pro přizpůsobení, které mají lépe konkurovat systémům jako iOS 18. Android 15 přináší také řadu vylepšení pro skládací zařízení a tablety.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno