Investice velkých společností do umělé inteligence nepolevují, protože technologičtí giganti neustále hledají způsoby, jak zlepšit uživatelskou zkušenost a rozvíjet své technologie.

Nejinak je tomu i u společnosti Samsung, která s postupem času zaujala agresivnější přístup ke svým funkcím Galaxy AI. Společnost neustále staví na zkušenostech svých zařízení, aby měla náskok před konkurencí. Nyní se objevují zprávy, že jihokorejský gigant zkoumá způsoby, jak umožnit uživatelům používat jejich telefony bez nutnosti přecházet do nabídky Nastavení.

Společnost Samsung představila mnoho funkcí využívajících umělou inteligenci, zejména v posledním roce. Výrazně se zlepšily možnosti personalizace, výkon fotoaparátu a schopnost multitaskingu. Zdá se, že jádrem jeho ekosystému je umělá inteligence Galaxy AI, do níž jsou přidávány neustálé aktualizace s cílem zlepšit uživatelský zážitek.

Podle ET NEWS jihokorejský technologický gigant údajně pracuje na nové umělé inteligenci, která změní způsob, jakým uživatelé pracují se svými telefony. Samsung hodlá s pomocí umělé inteligence odstranit nutnost neustále se zabývat nabídkou Nastavení, aby bylo možné provádět jakékoli změny. Zpráva uvádí, že společnost plánuje zavést funkci umělé inteligence, která bude předvídat potřeby uživatelů na základě dotykových bodů nebo obecně pozorovaných vzorců používání, aby zjistila, co chtějí změnit nebo upravit.

Obrat společnosti Samsung tímto směrem by byl obrovský, protože by znamenal významný pokrok v oblasti uživatelského komfortu díky automatické úpravě nastavení. V současné době nabízí Bixby stejnou možnost, tedy změnu nastavení pomocí hlasových příkazů, ale nejedná se o plynulejší zážitek, protože vyžaduje ruční aktivaci a zadání konkrétních příkazů. Ve srovnání se současnou nabídkou je funkce AI pokročilejší, protože dokáže automaticky měnit nastavení na základě interakce uživatele s telefonem.

Pokud bude tato zkušenost s umělou inteligencí dobře provedena, mohla by změnit pravidla hry a změnit způsob, jakým uživatelé pracují se svými chytrými telefony. Společnosti obvykle spěchají se zaváděním produktů AI, i když ještě nejsou připraveny k uvedení na trh, což vede k tomu, že zkušenosti nejsou nejoptimálnější. Doufáme, že společnost Samsung nebude s uvedením na trh spěchat, ale místo toho se zaměří na poskytnutí hotového produktu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno