Společnost Samsung se chystá začátkem příštího roku, pravděpodobně v lednu, uvést na trh novou řadu Galaxy S25 a očekáváme velké změny designu přední strany zařízení.

Displej současného modelu Galaxy S24 Ultra má ostré rohy a společnost by se mohla od tohoto přístupu odklonit a příští rok přinést u svého nejvyššího modelu Ultra zaoblené rohy.

Známý leaker Ice Universe se podělil o obrázek předního skla Galaxy S25 Ultra nebo ochranného krytu displeje a lze si všimnout, že zařízení bude mít zaoblené rohy namísto ostrých pravých úhlů. Současný model Galaxy S24 Ultra má ve srovnání se standardními modely Galaxy S24 a Galaxy S24 Plus velmi krabicovitý design. Z toho lze usuzovat, že společnost pokračuje v designu, se kterým je již obeznámena.

Na druhou stranu rozhodnutí společnosti Samsung přejít na zaoblené rohy předního displeje jí také umožní lépe konkurovat. Nejnovější řada Pixel 9 od společnosti Google má také krabicový design, ale se zaoblenými hranami. Společnost Apple upustila od displejů s ostrými rohy s uvedením iPhonu X v roce 2017 a od té doby stále nabízí displeje se zaoblenými rohy.

Nová strategie společnosti Samsung, která se rozhodla pro zaoblené rohy, by také uživatelům usnadnila držení zařízení. Za zmínku stojí, že i celkové šasi zařízení bude od rohů zaoblené, čímž se přiblíží zaobleným rohům displeje. Pokud se však podíváme na uniklé snímky s větší přesností, můžeme vidět ochranný kryt displeje nebo přední sklo ukazuje, že zaoblené rohy budou ve srovnání s konkurencí velmi jemné.

Jemné zaoblení rohů by nicméně umožnilo zachovat klasický design a zároveň by se zařízení mnohem lépe drželo v ruce, protože křivky budou velmi drobné. Na dalším uniklém snímku ukazuje tipér Ice Universe také ochranné kryty obrazovky všech tří modelů Galaxy S25, včetně modelu Ultra, což nám dává jasně najevo, čeho bychom se měli dočkat.

Ze snímků je patrné, že rámečky byly nepatrně zmenšeny, což by mohlo pomoci dát modelům iPhone 16 Pro zabrat. Rámečky u Galaxy S25 a Galaxy S25 Plus se zdají být o něco větší, ale může to být i úhlem snímku, který přispívá k iluzi větší velikosti.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno