Seriály jako The Last of Us vydláždily cestu k nové éře úspěšných televizních seriálových adaptací her a mezi mnoha dalšími, které se připravují a nabývá slibných obrysů je Fallout.

Poprvé bylo oficiálně potvrzeno, že se na seriálu Fallout pracuje, již v roce 2020.

Premiéru na Amazon Prime Video má mít 12. dubna, jak odhalil Vanity Fair, společně s várkou prvních obrázků z televizní show a fanoušci seriálu si pravděpodobně najdou spoustu toho, co se jim bude líbit. Obrázky ukazují hlavní hrdinku, Lucy, vnitřní prostředí Vaultu, ve kterém seriál začne, postapokalyptické prostředí vnějšího světa a Ghoula, důležitou postavu.

Zdá se, že retro-futuristická estetika Falloutu je také v plné parádě, od uniforem Vault až po silové brnění. Níže si můžete prohlédnout obrázky.

Jedna drobnost, která fanoušky franšízy bude obzvláště zajímat, je skutečnost, že nadcházející show bude oficiálně součástí  kánonu Fallout, jak potvrdil Todd Howard z Bethesda Game Studios, který je také výkonným producentem seriálu.

To, co se děje v seriálu, vnímáme jako kánon,” řekl Howard. To je skvělé, když se na vaši práci podívá někdo jiný a pak ji nějakým způsobem přeloží.”

Howard také říká, že série vybuduje zcela originální příběh ve vesmíru Fallout, spíše než aby se primárně inspiroval nějakou konkrétní hrou. “Nechtěl jsem dělat výklad existujícího příběhu, který jsme udělali,” řekl. “To byla další věc – spousta názorů byla, víte, ‘Toto je film/seriál z Falloutu 3 …’ Říkal jsem si: ‘Jo, vyprávěli jsme ten příběh.’ Nemám velký zájem vidět to předělané. Zaujal mě někdo, kdo vypráví jedinečný příběh o Falloutu. Berte to jako hru. Dává to tvůrcům série jejich vlastní hřiště, kde mohou hrát a tvořit.

Zajímavé je, že bylo také potvrzeno, že ikonický Vault Boy se v show nejen objeví, ale také dostane příběh o svém původu. “To bylo něco, s čím přišli a je to opravdu chytré,” řekl Howard, i když jak si můžete představit, žádné další podrobnosti neprozradil.

První epizoda Falloutu bude mít premiéru na Amazon Prime Video 12. dubna.

Článek První pohled na seriál Fallout dává tušit, že se bude jednat o další úspěšnou adaptaci se nejdříve objevil na GAME PRESS.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno