Nyní, když Samsung představil řadu Galaxy S24, lze s jistotou říci, že mnohé fámy a spekulace se ukazují jako pravdivé. Jedna fáma, kterou jsme slyšeli před oficiálním uvedením na trh, byla, že Samsung bude prosazovat sedm let aktualizací nových telefonů. 

V té době však nebylo jasné, co ten časový rámec vlastně znamená. Nyní, když společnost oficiálně představila nový telefon, máme další podrobnosti o tom, jak to bude fungovat.

Řada Galaxy S24 skutečně získá sedm let aktualizací softwaru, ale společnost Samsung výslovně uvedla, že tyto aktualizace budou aktualizacemi One UI a bezpečnostními záplatami. To znamená, že váš moderní smartphone Galaxy, který začíná s Androidem 14 ihned po vybalení, bude aktualizován přes Android 21, což zní šíleně, protože si nedokážu představit používat telefon tak dlouho. Nové telefony by samozřejmě měly mít snadnou opravitelnost, pokud byste potřebovali vyměnit baterii.

Je smutné, že Samsung zkopíroval domácí úkol Googlu až příliš dobře, protože nové zásady aktualizací se vztahují pouze na řadu Galaxy S24 a stejné zásady nebudou přicházet na starší zařízení. To znamená, že pokud máte Galaxy S23 nebo S22, zbydou vám čtyři roky aktualizací operačního systému, ale vzhledem k tomu, jak dobré tyto telefony jsou, byste se neměli bát. Je možné, že dříve nebo později upgradujete na nové zařízení.

Netřeba dodávat, že Samsung se rozhodl jít s řadou Galaxy S24 ven ve velkém stylu a jsem opravdu rád, že ve srovnání s loňským rokem nabízejí letošní vlajkové telefony skutečně mnohem více, než si možná myslíte. Jistě, celý obrázek není zcela zřejmý, protože si budeme muset počkat na recenze, ale vzhledem k samotnému oficiálnímu oznámení jsem velkým fanouškem tohoto zařízení.

Řada Galaxy S24 je v současné době k dispozici pro předobjednávku po celém světě. Pokud hledáte nejnovější a nejlepší zařízení Samsung, nyní je váš čas vybrat si telefon, který hledáte.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno