Pokrok umělé inteligence Samsung Galaxy vyvolal značný rozruch, zejména díky schopnostem, které přinesl do svých špičkových zařízení.

Uživatelé očekávali rozšíření funkcí na zařízení střední třídy, aby mohli těžit z výhod tohoto začlenění. Na Unpacked 2024 oznámil prezident společnosti TM Roh, že iniciativa bude letos rozšířena na zhruba 200 milionů zařízení. I když oznámení není příliš staré, vidíme, že se rýsuje, přičemž zdroje prozradily plány rozšíření na dosažení série A.

Umělá inteligence Galaxy přinesla díky svým rozsáhlým funkcím mnoho vylepšení, díky nimž je mobilní zážitek bezproblémový. Uživatelé se těší na nasazení umělé inteligence Galaxy v ekosystému Galaxy společnosti Samsung, aby se zlepšila komunikace a zlepšily možnosti. Společnost nenechala uživatele doufat, že utichnou, a vypadá to, že se funkce konečně dostanou do některých zařízení Galaxy A.

SamMobile získal informace z interních zdrojů, které sdílely plán na rozšíření funkcí Galaxy AI původně vyhrazených pro špičková zařízení na některé ze střední řady Galaxy A. Přichází na Galaxy A35 a Galaxy A55, které byly vydány v roce 2024 .

Zdroje také uvádějí, že iniciativy budou spuštěny s aktualizací One UI 6.1.1. Přesné datum zatím není uvedeno, ale předpokládáme, že by k tomu mohlo dojít tento měsíc nebo nadcházející měsíc, protože tehdy s největší pravděpodobností očekáváme aktualizaci softwaru.

Ačkoli je vzrušující vědět, že Samsung dodržuje svůj slib rozšířením funkcí AI na další zařízení Galaxy, má to háček. Do Galaxy A35 a A55 se prozatím dostanou pouze vybrané schopnosti Galaxy AI. Na rozdíl od Galaxy S24 Ultra a Galaxy Z Fold 6, které jsou vybaveny celou sadou funkcí poháněných umělou inteligencí, budou mít A35 a A55 prozatím omezené funkce.

Existuje jen málo informací o tom, které nástroje AI by byly začleněny a které funkce by nebyly uvažovány pro řadu A, ale zdá se, že Samsung nezahrnuje funkce, které vyžadují vyšší kapacitu a více zpracování na zařízení. Některé prominentní funkce Galaxy AI zahrnují úpravy a návrhy textu, shrnutí poznámek a Instant Slow-Mo pro videa a překlady.

Zavedení nástroje AI do jeho cenově dostupných telefonů by Samsungu pomohlo lépe bojovat s konkurencí, zejména vzhledem k tomu, že i ostatní nabízejí pokročilé funkce na svých levných telefonech.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno