Společnost Samsung vděčí za svou popularitu svým vlajkovým smartphonům, které jsou mezi uživateli hitem a představují pro ostatní vážnou konkurenci. Ačkoli jsou špičková zařízení tím, čím je společnost nejznámější, technologický gigant aktivně pracuje na své cenově dostupné řadě, která vychází vstříc uživatelům, kteří hledají prémiové funkce, ale telefon, který nezatíží rozpočet.

Jeho řada FE by mohla být další nejlepší alternativou k vlajkovým modelům, přičemž uživatelé očekávají chystanou variantu S24 FE. Nedávné certifikace FCC možná potvrdily, že k vydání dojde již brzy.

Řada FE společnosti Samsung si v poslední době získala oblibu, protože nabízí stejné specifikace a výkon jako vlajkové lodě, až na některá zanedbatelná vylepšení, za mnohem dostupnější cenu. Tato řada pomáhá uspokojit širší publikum, zejména ty, kteří jsou citliví na cenu, ale hledají prémiové funkce.

Uživatelé začali očekávat chystaný Galaxy S24 FE již dlouho před jeho uvedením na trh, přičemž telefony FE jsou stále žhavým tématem úniků. Zatímco jsme byli svědky toho, že se rozpočtový model dostal na certifikační weby, nedávno se zařízení objevilo na stránkách FCC, což poskytlo další informace o připravovaném modelu.

Jak si všiml 91mobiles, globální model Galaxy S24 FE se objevil na stránkách FCC s číslem modelu SM-S721B/DS. Jedná se o stejné číslo modelu, jaké bylo dříve k vidění na stránce podpory Samsung France, která byla později stažena. Dokument potvrzuje model a poskytuje nám několik klíčových informací o tom, s čím bude zařízení dodáváno.

S24 FE je údajně vybaven Wi-Fi 6, NFC, 5G, GNSS, bezdrátovým nabíjením a konektivitou Bluetooth 5.3. Baterie telefonu je napsána modelovými čísly EB-BS721ABE a EB-BS721ABY a všimli jsme si také nabíječky, která je označena modelovým číslem EP-TA800, což značí 25W nabíjecí adaptér Samsung.

Ačkoli výpis neobsahuje mnoho informací, objevily se již spekulace o říjnovém uvedení na trh. Vzhledem k nedávnému spotu FCC se zdá, že k uvedení na trh může dojít velmi brzy, i když do oficiálního potvrzení nemůže být uvedení na trh jisté. Podle toho, co víme, by měl být model S24 FE vybaven větším 6,7palcovým displejem s rozlišením FHD+ a obnovovací frekvencí 120 Hz. Očekáváme také skok v jasu oproti předchozí variantě a nyní se pohybujeme na 1900 nitů maximálního jasu.

Tento levný telefon má trojitý fotoaparát s 50Mpx hlavním fotoaparátem, 12Mpx ultraširokoúhlým snímačem a 8Mpx objektivem s optickým zoomem. Údajně je vybaven baterií s kapacitou 4 565 mAh a proslýchá se, že telefon bude pohánět procesor Exynos 2400e. Další podrobnosti o modelu S24 se objeví s blížícím se datem uvedení na trh.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno