Zbývá již jen několik dní, než společnost Samsung oficiálně odhalí svou novou vlajkovou loď Galaxy Note 9.

Jak víme, tak po designové stránce se Note 9 nebude příliš lišit od svého předchůdce a v tomto ohledu nabídne jen několik nepatrných změn. Hlavních změn se potom dočká hardwarové a softwarové vybavení phabletu, které nabídne mnohem více výkonu oproti předchůdci.

Mezi Softwarové vylepšení Note 9 má také patřit možnost připojit zařízení k externímu monitoru, bez nutnosti vlastnit drahé DeX příslušenství.

Chcete-li používat zařízení Galaxy S8, Galaxy S8 Plus, Galaxy Note 8, Galaxy S9 a Galaxy S9 Plus, je třeba použít DeX Station nebo DeX Pad. Tato nutnost by měla s příchodem Note 9 odpadnout. Port typu C na nadcházejícím Galaxy Note 9 bude využívat rozhraní DisplayPort, to znamená, že budete moci snadno připojit zařízení k externímu monitoru, v případě, že vám nebude stačit display telefonu. To znamená, že majitelé nebudou muset investovat k propojení další finanční prostředky a budou je moci využít k nákupu Note 9, který nebude zrovna za babku.

 

Dnes se k nám také dostávají informace a obrázky porovnávající velikost Galaxy S9+ a předprodukční verze Note 9. Na první pohled je patrné, že Samsung Galaxy Note 9 bude opravdu velkým zařízením, které svou velikostí překoná Galaxy S9+. V řeči čísel jsou potom uváděny následující rozměry: S9+ má míry 147,7 × 68,7 × 8,5 mm a očekávaná novinka Note 9 bude mít rozměry 160,5 × 74,8 × 8,6 mm. Jak si můžete povšimnout, tak tloušťka phabletu bude jen o jednu desetinu větší než v případě S9+ ovšem co se výšky a šířky týče, tak zde je nárůst rozměru podstatně znatelnější.

[irp posts=“42839″ ]

S9+ disponuje baterií s kapacitou 3500mAh, Note 9 bude mít baterii s kapacitou 4000mAh, jen pro zajímavost Note 8 disponuje kapacitou 3300mAh, což v tomto případě bude mít Note 9 nárůst kapacity o neuvěřitelných 21%. Co se displeje týče, tak zde je nárůst o 2 desetiny palce na 6,4″, oproti 6,2″ u S9+.

Samsung Galaxy Note 9 bude oficiálně představen 9. srpna v New Yorku.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno