Nahrávání superpomalého pohybu je jednou z funkcí fotoaparátů smartphonů, kterou využívá málokdo, ale pokud ji využijete, tak výsledný efekt může být velmi působivý.

Tato funkce se poprvé objevila u Sony Xperia XZ2 a od té doby ji do svých zařízení zařazují téměř všichni výrobci. Samsung Galaxy S9 byl první vlajkovou lodí společnosti Samsung, který byl dodán s možností nahrávání videí o kapacitě 960 snímků za sekundu. S9 však nabízí možnost zaznamenat videa s celkovou délkou pouze 0,2 sekundy což mnohdy nepřináší ty nejlepší výsledky.

Samsung dnes zveřejnil zprávu, která jistě uživatele využívající tuto funkci potěší, ta uvádí, že Galaxy Note 9 bude moci nahrávat dvojnásobnou délku, tedy 0,4 sekundy s 960 snímky za sekundu.

Galaxy Note 9 bude obsahovat 6,2 palcový super AMOLED panel s rozlišením QHD, který bude krmen Exynosem 9810 / Snapdragon 845 SoC a 6 GB RAM. Bude obsahovat kameru 12 + 12 megapixelů na zadní straně a 8 megapixel kameru na přední straně. Baterie bude mít kapacitu 4,00mAh s podporou Quick Charge 4.0. Stejně jako všechny předchozí zařízení Galaxy Note, bude obsahovat S-Pen, který bude podporovat technologii Bluetooth a spekuluje se i o laserovém ukazovátku. Dočkat bychom se mohli také Bixby 2.0.

Samsung Galaxy Note 9 bude oficiálně představen 9. srpna v New Yorku a již od 13. srpna by měl být v prodeji. 

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno