Cenami ověnčený herní notebook Razer Blade 15 je nyní k dispozici s ethernetem a duálním úložištěm za nižší základní cenu. Limitovaná edice Mercury White mění estetické zpracování herních notebooků.

Razer, přední globální producent lifestylových výrobků pro hráče, představil nový základní model a limitovanou edici svého populárního herního notebooku Razer Blade 15, aby tak vyhověl požadavkům progamerů a profesionálních kreativců a zároveň jim nabídl nižší počáteční cenu.

Razer Blade 15 – nový základní model

Nový základní model Razer Blade 15 reaguje na volání hráčů po prostornějším úložišti a bohatší konektivitě nejmenšího 15,6palcového herního notebooku na světě. Aktuálně prodávaný pokročilý model tedy doplní tato nová verze, jež v rámci produktové řady Razer Blade 15 nabídne dvě úrovně výkonu a funkcí.

Uvnitř základního modelu Razer Blade 15 se nachází duální konfigurace složená z m.2 SSD + 2,5palcového HDD, jež zajišťuje bleskovou rychlost i štědrou kapacitu pro ukládání dat. Uživatelé, kteří potřebují ještě více prostoru, si mohou obě tyto komponenty upgradovat.

Tento model Razer Blade 15 je vybavený klávesnici s jednozónovým RGB plošným podsvícením technologií Razer Chroma™. V těle štíhlém pouhých 19,9 mm se nachází port pro gigabitový ethernet, zajišťující vylepšenou konektivitu, a také proslulý systém odvodu tepla.

Hráči mají k dispozici pro Razer charakteristické tělo z CNC hliníku, grafickou kartu NVIDIA® GeForce® GTX 1060 Max-Q design, šestijádrový procesor 8. generace Intel® Core™ i7-8750H, 16 GB rozšiřitelné systémové paměti a 15,6palcový, 60Hz displej Full HD (1920 x 1080) s úzkými rámečky, a to vše za cenu od 1599 $.

Základní model Razer Blade 15 bude v prodeji od 10. října 2018 v USA, Kanadě a Číně přes stránky Razer.com a u vybraných prodejců. Od listopadu 2018 pak bude k sehnání přes Razer.com a vybrané prodejce i v některých evropských, asijských a tichomořských zemích.

Razer Blade 15 – limitovaná edice Mercury White

Nová limitovaná edice Razer Blade 15 Mercury White nabízí fanouškům vzhled, který je od ostatních herních notebooků v ostrém kontrastu, a disponuje výpočetní silou a výkonem, na něž kritici pějí chválu již od okamžiku, kdy byl tento notebook letos představen.

Tělo Razer Blade 15 Mercury White má matně bílou povrchovou úpravu, černé USB porty a neosvětlené logo Razeru vyvedené v několika odstínech. Řada Razer Blade přitom tradičně nabízela notebooky s matně černým povrchem, zelenými USB porty a podsvíceným zeleným logem Razeru.

Razer Blade 15 ovládl scénu herních notebooků díky svému inovativnímu systému chlazení s využitím odpařovací komory, individuálnímu RGB podsvícení kláves a kompaktnímu tělu z CNC hliníku. Díky procesoru 8. generace Intel Core i7 a grafice NVIDIA GeForce GTX 1060 nebo 1070 Max-Q design se můžete bez obav střetnout se soupeři na e-sportovních turnajích s vědomím, že váš stroj byl navržen speciálně pro herní účely.

Během 4. čtvrtletí 2018 se dostane do prodeje kusově omezené množství těchto modelů, a to v USA a Kanadě přímo přes Razer a v Číně u vybraných prodejců.

Spoluzakladatel a výkonný ředitel Razeru Min-Liang Tan řekl: „S Razerem Blade 15 jsme vytvořili nejmenší 15,6palcový herní notebook na světě a nastavili novou laťku na poli dokonalé herní mobility. Vyslechli jsme připomínky našich fanoušků a vše ještě vylepšili novou barevnou variantou, podporou ethernetu, bohatším výběrem úložného prostoru a dostupnější cenou.“

Více informací najdete na stránce ZDE.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno