Nový ovladač Razer Raiju Mobile a pecková sluchátka Hammerhead USB-C ANC umožňují skvělé ovládání a poslech i na cestách.

Razer, přední globální producent lifestylových výrobků pro hráče, dnes spolu s představením svého zbrusu nového telefonu Razer Phone 2 oznámil také zahájení prodeje ovladače Razer Raiju Mobile a sluchátek Razer Hammerhead USB-C ANC, jež spolu tvoří dokonalou sadu pro mobilní hraní a zábavu.

RAZER RAIJU MOBILE

Ovladač Raiju Mobile je mobilní gamepad s držákem telefonu a připojením Bluetooth, který obohacuje svět mobilních telefonů o plnohodnotný konzolový gamepad. Díky čtyřem přemapovatelným multifunkčním tlačítkům, mechanickým akčním tlačítkům Razer™ s hmatovou odezvou, režimu vlasové spouště a nastavitelnému držáku telefonu si mohou hráči u svých oblíbených mobilních titulů vychutnat vylepšenou přesnost a dokonalé pozorovací úhly.

Pokročilé možnosti nastavení a personalizace jsou k dispozici prostřednictvím mobilní konfigurační aplikace. Razer Raiju Mobile podporuje nejvýznamnější telefony s Androidem a největší hity mobilního herního světa, jako jsou „Vainglory“, „Lineage 2“, „Dead Trigger 2“, „Gear-Club“ a mnohé další.

RAZER HAMMERHEAD USB-C ANC

Pecková sluchátka Razer Hammerhead USB-C ANC umožňují plné ponoření do her na cestách, a to při zachování drobných rozměrů a nenápadného designu. Prostřednictvím portu USB-C na smartphonu využívají naplno možností technologie aktivního potlačování hluků (ANC). Účinek je díky tomu stejný jako u velkých modelů, ovšem bez potřeby jejich rozměrů.

O zcela špičkovou kvalitu zvuků se stará technologie duálních měničů s kombinací dynamických měničů a varianty Balanced Armature, která zajišťuje dokonalou rovnováhu mezi hlubokými basy a jasně vykreslenými výškami. Zabudovaný digitálně-analogový konvertor (DAC) zpracovává signál v kvalitě 24 bit / 96 kHz a je tak zárukou čistého, nekomprimovaného zvuku.

Sluchátka jsou osazena pěnovými špičkami Comply™, jež zajišťují maximální pohodlí, bezpečné osazení v uchu a lepší izolaci před okolními hluky. Kombinace všech těchto prvků vám umožňuje dokonalý, ničím nerušený poslech, ať už jste právě kdekoliv.

Zmíněné technologie doplňuje ovládání na kabelu, mikrofon, pevné hliníkové tělo sluchátek a oplétané kabely, které se nezamotávají.

„Razer Raiju Mobile a Hammerhead USB-C ANC nás posouvají opět o kus blíže k našemu cíli – umožňovat uživatelům, aby si mohli vychutnávat zábavu na mobilních zařízeních naprosto na maximum,“ řekl Min-Liang Tan, spoluzakladatel a výkonný ředitel Razeru. „Filmy, hudbu a hry si už můžete užívat naplno nejen doma, nýbrž i na cestách.“

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno