O výkonu herního telefonu Asus ROG Phone 2 není pochyb, ostatně jsme o tom psali i v našem testu, ostatně společnost Asus jej navrhla speciálně pro hraní her a po právu byl také nazýván jedním z nejvýkonnějších smartphonů roku 2019.

Nyní se k nám dostávají podrobnosti o jeho nástupci Asus ROG Phone 3. Asus ROG Phone 3 se objevil v seznamu TENAA a poprvé jej spatřili vývojáři XDA , odhalující vnější design smartphonu s upgradovanými interními funkcemi.

Asus ROG Phone 3, bude poháněn přetaktovaným procesorem Snapdragon 865. Obvykle je hlavní jádro na SoC taktováno na 2,84 GHz, ale podle výpisu ROG Phone 3 zvýší frekvenci na 3,09,1 GHz. Ve spojení s 16 GB RAM a 512 GB úložného prostoru se ROG Phone 3 může pochlubit mnohem lepším výkonem ve srovnání s ostatními výrobci.

Displej zůstane téměř nezměněn s AMOLED panelem o velikosti 6,59 palce bude nastaven na FHD + stejně jako jeho předchůdce. Přestože obnovovací frekvence obrazovky není v seznamu uvedena, předpokládáme, že zařízení má panel 120 Hz. Kromě toho se zařízení může pochlubit větší 6 000 mAh baterií, která pomůže k delším herním zážitkům.

Na vnější straně je Asus ROG Phone 3 vybaven velmi podobným designem, ale existují některé klíčové rozdíly. Podle vložených obrázků můžeme vidět, že Asus přidává třetí kameru. V tomto okamžiku nejsou podrobnosti o zařízení k dispozici, ale vypadá to, že společnost upgraduje senzor z 48MP na 64MP. 3

Nakonec trochu nepříjemná informace, kterou je, že Asus ROG Phone 3 bude postrádat klasický 3,5mm Jack konektor. TENAA odhaluje, že zařízení má „sdílený port s nabíječkou“. To znamená, že k použití stávajících sluchátek budete muset použít samostatný adaptér.

Nejsme si jisti, kdy bude zařízení uvolněno a jak vysoko bude nastavena prodejní cena, předchozí informace však naznačují, že by se měl být Asus ROG Phone 3 uveden na trh v červenci s cenou zhruba 1000 USD.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno